Ce vom face cu 2%?

Ce vom face cu 2%?

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ce vom face cu 2% din impozitul tău?

Guvern24 este prima platformă de crowdfunding din Republica Moldova. Începând cu anul 2017, ai ocazia ocazia să redirecționezi 2% din impozitul tău pe venit către noi. Ai multe motive să o faci, atât pentru binele tău, cât și pentru binele țării. Dar ce putem face noi, Guvern24, din banii redirecționați de tine, pentru comunitatea ta?

1) Instruirea și informarea societății despre crowdfunding

Crowdfundingul a devenit una dintre cele mai populare metode de finanțare din lume. Conform ultimelor statistici, campaniile de crowdfunding au colectat 34 miliarde de dolari în 2015.
Guvern24 este promotorul principal al crowdfundingului în Moldova. Este de datoria noastră să informăm societatea despre beneficiile aduse de acesta. Spre exemplu, în doar 1 an de activitate, am reușit să salvăm 83 de vieți prin campanii de caritate și să finanțăm 98 de proiecte comunitare. O parte din misiunea noastră este și instruirea oamenilor în cele mai bune practici și tehnici în crowdfunding – succesul lor este și succesul nostru.

Vom utiliza cele 2% procente redirecționate de tine spre informarea și instruirea cetățenilor în domeniul crowdfunding-ului. Ne angajăm să mergem acolo unde există inițiative – în sate, la autoritățile publice locale, în instiuții de învățământ, chiar și în casele oamenilor,dacă vom fi invitați.

2) Susținerea benficiarilor

Realizăm că nu toți beneficiarii noștri au oportunitatea să lanseze campanii de mare anvergură. Considerăm, totuși, că toți au dreptul la o campanie efectivă – și este responsabilitatea noastră să oferim suport celor care au nevoie de el.

Vom folosi banii redirecționați de tine pentru a acorda ajutor logistic campaniilor de pe platforma www.guvern24.md. Fie că este necesară filmarea unui spot video, fie că ne dorim să promovăm un proiect unei anumite audiențe, 2% ne vor permite să susținem beneficiarii noștri, și să ne asigurăm că vor avea campanii de succes.

3) Reinvestirea fondurilor

Credem că banii investiți de tine trebuie să fie utilizați corect și transparent. De aceea, vom reinvesti o parte din suma redirecționată în proiectele pe care tu le consideri importante. Odată la 3 luni, îți vom propune o listă cu cele mai relevante proiecte de pe platformă, dintre care vei putea alege 3 pentru care Guvern24 va dona o parte din cele 2%. Așa, banii tăi vor merge unde vrei tu!

Pentru a te ține informat în legătură cu banii tăi, îți vom trimite un raport după redirecționarea banilor. Anual, te vei putea asigura de corectitudinea și transparența noastră, deoarece vom oferi un raport anual pe toate cheltuielile noastre.

Împreună, putem face o schimbare. Totul depinde de tine.

Procesul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit este simplu. Codul IDNO al Guvern24 este 1015620000472. Tot ce trebuie să faci e să completeze declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formular CET 15). O poți găsi la Fisc sau pe adresa electronică: servicii.fisc.md/formulare.aspx).


Înregistrează-te aici pentru a primi ajutor la redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit spre Guvern24: https://goo.gl/forms/e7uADbjSS4MP9Tkj1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!