Ajută-mă să îmbrăţişez lumea

by AO ,,Alternative Sociale" Ungheni

 • Campaign
 • Comments
 • Backers

 


A.O,, Alternative Sociale ” din or.Ungheni este o organizaţie obștească, care are menirea de a ajuta familii în situație de risc, îndeosebi persoane cu dizabilități.

Pe parcursul anilor de activitate, A.O ,,Alternative Sociale”, a realizat diverse campanii sociale, precum și proiecte pentru persoanele cu dizabilități.

Implementând proiectul ,,Aș vrea să vă invit la dans”, beneficiari a căruia fiind 30 tineri cu dizabilități locomotorii din raionul Ungheni, am constatat că una din cele mai stringente probleme este lipsa unui mijloc de transport special adaptat pentru utilizatorii de scaun rulant.

La moment, în raionul Ungheni locuiesc 216 persoane dependete de scaun rulant (copii, tineri și adulți), care din lipsa unui transport adaptat și a infrastructurii inaccesibile sunt PRIZONIERII PROPRIEI LOCUINȚE.

Persoanele în scaun rulant nu merg la medic, la magazin, la biserică, la școală, la rude...

A.O,, Alternative Sociale ” inițiind campania ,, Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”, dorește unificarea eforturilor pentru procurarea unei unități de transport adaptată nevoilor persoanelor dependente de scaun rulant, costul căruia constituie 35000 euro.  Automobilul procurat va oferi servicii gratuite de transport pentru deplasarea persoanelor în scaun rulant la servicii medico-sociale sau culturale, conform unui grafic de activitate în prelabil stabilit.

De la demararea campaniei,  A.O.,, Alternative Sociale” cu suportul societății civile și a agenților economici, a colectat suma de 42000 lei.

Platforma Guvern 24 ne oferă posibilitatea să donăm online din orice colț al lumii unde ne-am afla, cu drag pentru oamenii cu necesități speciale care așteaptă o schimbare în viața lor.

Astfel, cu suportul Guvern24 preconizăm colectarea sumei de 7500 euro.


Viața lor poate fi altfel ...

Orice susținere financiară, este binevenită. Suntem siguri că efortul și implicarea noastră nu vor fi în zadar.

Contăm mult pe susținerea tuturor oamenilor de bună credință.

Persoană de contact: Adriana Frasin, președinte A.O,, Alternative Sociale” tel. 060217099.


 


 

 1. SMS  

  3 years ago
  €1
 2. Sergiu Esanu 

  3 years ago
  €10
 3. SMS  

  3 years ago
  €1
 4. SMS  

  3 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!