,,Sesiune fara stres” Campaign

by CSC Moldova

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Campania ,,Sesiune fără stres”

– organizată de CSC Moldova -


Suntem CSC (Comunitatea Studenților Creștini) Moldova și vrem să organizăm o campanie anti-stres înainte de examenele din vară 2017.

Stresul este o parte organică din viața studenților, mai ales în perioada examenelor. Felul în care studenții se învață să facă față stresului în primii ani de facultate, va determina nu doar rezultatele pe termen scurt dar și performanța acestora ulterior în carieră și viață.

În cazul în care aceste mecanisme de gestiune a stresului sunt greșite (i.e. alcool, țigări, droguri), acestea pot cauza grave probleme de sănătate având în vedere ca 60% din bolile oamenilor au la baza stresul.

echipa-2017


Unul din obiectivele CSC Moldova este aceea de a forma și de a susține studenții cu potențial care își doresc un viitor de succes.

Ca organizatori ai Campaniei, ne propunem să creăm o hartă a factorilor de stres, și să informăm studenții cu privire la metodele efective și sănătoase de combatere a stresului (sport, meditație, hidratare, alimentație corecta i.e.).

2

De asemenea, se vor distribui fructe, ciocolate și apă pentru studenți în perioada sesiunii *(pentru circa 1000 de studenți).

Pentru a avea performanță este nevoie de mult efort, dăruire și de susținerea din partea celorlalți. Conștientizăm faptul că în perioada sesiunii, studenții au nevoie de energie și ne-am dori să le oferim un sprijin studenților aflați în primul an de studiu, care vor să-și crească șansele pentru cele mai bune rezultate.


Data și locul Campaniei „Sesiune fără stres”:

Pe 01 mai – 15 mai 2017, instituții de învățământ superior : ULIM, USM, UPSIC, UST, UTM, ASEM, USMF din Chișinău și USAR din Bălți.


Vă invitam să ne ajutați în inițiativa noastră de susținere a studenților!


Persoane de contact:

1. Doina Marin, coordonator Chișinău – tel. 079564116, mail:doinamarin2015@gmail.com

2. Zina Baitaliuc , coordonator Bălți – tel. 068315576, mail:honeyzina@yandex.ru


Despre organizație:


A.O. CSC Moldova este o asociație obștească, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și a fost în înregistrată în anul 2003, având ca scop promovarea principiilor morale creștine de gândire, muncă și conviețuire în societate și mediul academic din Moldova.

a) Înregistrată la 04 aprilie 2003;

b) Instituția gazdă a activității de voluntariat din 16 februarie 2016;

c) 8 membri și 24 voluntari;

d) Peste 100 de activități organizate anual;

e) Peste 1000 de beneficiari anual;

f) Membri asociați ai Consiliului Național de Tineret din Moldova (CNTM)

g) Membri asociați ai International Fellowship of Evangelical Students (IFES)


 

 1. Anonymous 

  3 years ago
  €20
 2. Dan Mitoc 

  3 years ago
  €1
 3. Anonymous 

  3 years ago
  €30
 4. Anonymous 

  3 years ago
  €100
 5. Anonymous 

  3 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!