Chevrolet Matiz

by Sergiu Dobinda

 • Campaign
 • FAQ
 • Comments
 • BackersBună, sunt Sergiu, am 24 de ani. Sunt o persoană veselă, prietenoasă și îmi iubesc jobul. Fiecare din noi are un vis. Unii doresc să călătorească, alții să câștige la loto sau sa devină super-star. Am și eu un vis - Chevrolet Matiz 0.8 AT. Mulți vor spune ca e prea mică, nu are putere ș.a.m.d, însă mie îmi place. 2 500 euro mă despart de ea și sper ca voi o să mă ajutați să ne intâlnim :) Doar 1 euro din partea voastră pentru mine poate face ca visul meu să devină realitate. Orice SHARE e salutabil. Hai să fim mai buni !!!


În caz că mă întrebați... :  Nu ai bani să o cumperi? - Nu am. Ca să strâng această suma, trebuie să fac economii cel puțin 2 ani, sau să plec peste hotare la muncă. De ce Chevrolet Matiz? - Deoarece este o mașină mică, ieftină, potrivită pentru oraș, plus la asta are cutie automată, astfel o să poată și iubita mea să o conducă. Ce vei face dacă nu vei găsi în Moldova o astfel de mașină? - O voi importa din Germania, (deja am gasit acest model pe un site de anunțuri) suma de 2500 euro îmi ajunge și să o devamez. Cum vei proceda dacă nu colectezi suma necesară în termenul stabilit? - Sper să o colectez. Dar dacă totuși nu-mi reușește, îi voi ruga pe cei de la Guvern24 să transfere banii pentru un alt proiect.


 

 Nu ai bani să o cumperi?

- Nu am. Ca să strâng această suma, trebuie să fac economii cel puțin 2 ani, sau să plec peste hotare la muncă.

De ce Chevrolet Matiz?

- Deoarece este o mașină mică, ieftină, potrivită pentru oraș, plus la asta are cutie automată, astfel o să poată și iubita mea să o conducă.

Ce vei face dacă nu vei găsi în Moldova o astfel de mașină?

- O voi importa din Germania, (deja am gasit acest model pe un site de anunțuri) suma de 2500 euro îmi ajunge și să o devamez.

Cum vei proceda dacă nu colectezi suma necesară în termenul stabilit?

- Sper să o colectez. Dar dacă totuși nu-mi reușește, îi voi ruga pe cei de la Guvern24 să transfere banii pentru un alt proiect.

 

 

 1. SMS  

  3 years ago
  €1
 2. Vitalie Timofti 

  Succese in continuare!

  3 years ago
  €1
 3. SMS  

  3 years ago
  €1
 4. SMS  

  3 years ago
  €1
 5. SMS  

  3 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!