A ray of hope

by Mariana Dobrovolschi

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Cât durează o viață?

Fiecare o are, pe cât de scurtă, pe atât de semnificativă. Suntem niște stele printre alte milioane de stele doar că în fiecare minut ne pierdem una pe alta.

Stele sunt și pacienții HOSPICE Angelus, fiecare luat în parte, de la copil la adult. Stele a căror dorință de a zâmbi, a cunoaște lumea, a petrece mai mult timp cu cei dragi, a savura frumusețea înfloritoare a primăverii este, pe zi ce trece, mai puternică, dar a căror lumină nu mai strălucește la fel de puternic ca odinioară.

Prin unificarea eforturilor ne stă în putință să schimbăm lumea, să împărtășim vise, să dăruim zâmbete, clipe de neuitat, să dăruim o rază de lumină celui care are nevoie de ea.

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, HOSPICE Angelus - primul centru de îngrijire paliativă din Chișinău, lansează campania "DĂRUIEȘTE O RAZĂ DE LUMINĂ".

Alătură-te și tu campaniei, dăruiește o rază de lumină în valoare de 100 MDL și ea va ascunde din suferința celor îndurerați.


RAZA TA CONTEAZĂ.


Fiecare poate contribui la activitatea HOSPICE Angelus.

Serviciile oferite de HOSPICE Angelus sunt esenţiale pentru beneficiarii săi, ajutându-i să-şi trăiască cu demnitate ultimele clipe de viaţă.


 


 

 1. Anonymous 

  2 years ago
  €20
 2. Anonymous 

  2 years ago
  €10
 3. Anonymous 

  2 years ago
  €10

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!