Echipament pentru bibliotecile publice din suburbii

by BM B.P. Hasdeu

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Biblioteca publică contribuie la facilitarea accesului la cunoaștere, comunicare, educare și informare.

În acest context Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, fiind centru metodic pentru bibliotecile din suburbiile Chișinaului, și-a asumat angajamentul de a contribui la achiziționarea echipamentului modern pentru bibliotecile din Condrița, Cruzești și Tohatin. Bibliotecile din satele respective îsi propun să-și dezvolte serviciile pentru comunitate, iar echipamentul existent nu este suficient pentru realizarea obiectivelor. Bibliotecile au nevoie de calculator, proiector - pentru a diversifica gama de servicii oferite comunității locale, pentru îmbunătățirea calității vieții și tabletă - pentru crearea serviciilor moderne, utilizând dispozitive mobile.

Pentru realizarea acestei campanii, Biblioteca Municipală si utilizatorii bibliotecilor sus-numite vă vom fi recunoscători pentru sprijinul acordat în achiziționarea a unui calculator (Biblioteca publica Condrița), a unui proiector (Biblioteca publica Cruzești), a unei tablete (Biblioteca publica Tohatin) - mijloace moderne indispensabile în procesul de informare, de comunicare, de socializare şi de culturalizare pentru o instituție publică.

Menționăm ca bibliotecile respective sunt frecventate de diferite categorii de utilizatori, în special de utilizatori din familiile social-vulnerabile. Integrarea si socializarea acestor persoane va fi asigurată prin utilizarea acestor dispozitive.

Biblioteca îşi asumă răspunderea de a instrui atât personalul bibliotecii precum și publicul, de a le utiliza în dezvoltarea şi diversificarea ofertelor, produselor şi facilităţilor asigurând întreținere și suport real de susţinere, conciliere, implicare şi îmbunătăţire a vieţii spirituale a cetatenilor.


 


 

 1. Anonymous 

  2 years ago
  €100
 2. Mariana Harjevschi 

  2 years ago
  €10
 3. SMS  

  2 years ago
  €1
 4. SMS  

  2 years ago
  €1
 5. SMS  

  2 years ago
  €1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!