Eduard Litcan

by Ask a Mom

 • Campaign
 • Comments
 • Backers

Copiii sunt cea mai de preț comoară, sunt ființele pentru care ai face imposibilul - până și munții din loc i-am muta, doar ca să îi știm în siguranță.

E o durere fără margini să îi vezi suferind, dar e și mai mare durerea când nu îi poți ajuta..

Eduard are 8 ani. E un copil crescut de o mămică solitară, tatăl părăsindu-i când înca era bebeluș. Câteva luni în urmă, după multiple investigații și vizite la doctori care, tot nu puteau depista motivul crizelor convulsive ale lui Eduard; iar când acestea ajunse să se repete de 20-21 ori pe zi - i s-a stabilit o diagnoza necruțătoare - hamartom hipotalamic.

Un hamartom hipotalamic este o tumoare rară a creierului sau leziuni ale hipotalamusului.

Hipotalamusul este situat la baza creierului și, este responsabil pentru multe dintre funcțiile ”automate„ ale creierului, inclusiv de starea de foame, sete, reglarea hormonului etc. Un hamartom-hipotalamic poate provoca mai multe tipuri de convulsii, precoce pubertate, deteriorarea cognitiva si a dificultatilor comportamentale severe, cunoscute sub numele de comportamente de furie.

Micuțul are nevoie de o intervenție urgentă, una extrem de riscantă și costisitoare. Medicii din Spitalul Knapshaftkrankenhaus din Germania pot face un mioracol pentru băiețel.

Rudele au sărit în ajutor însă, costurile sunt prea mari. E nevoie de încă 25.000€ pentru a-l salva. Atât costă o viață de copil.

E în puterea noastră să îi ușurăm povara mămicii.

E în puterea noastră să le redăm speranța, să știe că nu sunt singuri.


 


 

 1. Anonymous 

  3 years ago
  €30
 2. Anonymous 

  3 years ago
  €10
 3. Anonymous 

  3 years ago
  €20
 4. Anonymous 

  3 years ago
  €10
 5. Anonymous 

  3 years ago
  €10

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!