HAI MOLDOVA!

by Veronica Cazacov

 • Campaign
 • Comments
 • Backers„Hai Moldova” este o campanie națională ce are scopul de a sensibiliza și responsabiliza cetățenii în privința problemei deșeurilor din Republica Moldova prin îndemnarea la acțiune și organizarea unei Zile Naționale de Curățenie.

Campania „Hai Moldova” se desfășoară în cadrul organizației ”MEGA” și este parte a mișcării internaționale ”Let's do it! World Cleanup” din 2011.

În 3 ediții (2011, 2012 și 2016), am reușit să mobilizăm în jur de 220 000 de voluntari care ne-au ajutat să ameliorăm starea uneia dintre cele mai importante probleme din țara noastră - a gunoiului de pretutindeni.

Acțiuni de curățenie se fac în fiecare an și sunt organizate de diferite instituții și organizații, dar problema gunoiului persistă și, în fiecare an, avem aceleași priveliști - copaci plini de pungi de plastic, gunoi aruncat pe stradă, în parcuri, în lacuri, în păduri sau în alte locuri care ar putea fi folosite ca zone pentru relaxare.

În 2017, „Hai Moldova” își propune să acționeze prin educație practică - organizarea Școlii de Vară „Hai Moldova”, efectuarea workshop-urilor de reciclare a deșeurilor în 10 localități și amenajarea lor și prin implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în cadrul Zilei de Curățenie Națională - 100 000 - cel puțin.

Participarea unui număr atât de mare de voluntari implică costuri mult mai mari. Din acest motiv avem nevoie de ajutor și de susținere din partea fiecărei persoane pentru a putea asigura instrumentele necesare în cadrul zilei de Curățenie Națională, pe 23 septembrie - mănuși și saci pentru colectarea separată a gunoiului.  Hai Moldova! Spre o țară mai curată!

Suma de care avem nevoie - 2500 euro.

Suma de care dispunem  - 1000 euro.


„Hai Moldova” este despre oameni. Este despre mine, despre tine și despre toți cei care locuim aici. Contribuie și tu.


 


 


 

 1. SMS  

  3 years ago
  €1
 2. Anonymous 

  3 years ago
  €15
 3. Anonymous 

  3 years ago
  €5

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!