History.md / 2017

by Tatiana Magaleas

  • Campaign
  • Comments
  • Backers


În urmă cu jumătate de an, soțul meu Magaleas Octavian, pentru a mă ajuta să optimizez predarea lecțiilor la Istoria Românilor și Universală (eu sunt profesor de istorie), mi-a propus să le facem în format video.

Pentru că rezultatele elevilor  mei au crescut uimitor, iar colegii și prietenii lor din alte licee au cerut să le transmit și lor formatul electronic al lecțiilor date, am decis să lansăm Proiectul History.md.

La moment, proiectul este unul absolut altruist. Pentru dezvoltarea lui am cheltuit resursele materiale, financiare proprii și timpul nostru liber.

Considerăm că istoria poate fi intersantă și că putem ajuta elevii/studenții s-o înțeleagă și chiar poate s-o iubească.

Scopurile noastre:

- să ajutăm elevii/studenții să înțeleagă evenimentele istorice (dacă știi istoria ești un om multilateral dezvoltat, zic elevii mei);

- elevii/studenții vor putea mai bine și ușor să se pregătească de ore, teste, examene;

- profesorii să dispună de mai mult timp pentru a discuta cu elevii detalii interesante ale temei, dar fără a comprima tema predată cât mai mult pentru a reuși tot, în doar 45 minute.

Pentru a mări auditoriul vrem să traducem lecțiile în 1) limba engleză 2) limba rusă, dar pentru aceasta avem nevoie de resurse pentru a remunera traducătorii și pe cei care vor sonoriza lecțiile.

Se spune că cea mai lungă călătorie începe cu primul pas. Noi l-am făcut. Ajutați-ne să facem următorii, oricât de mici ar fi ei.

Mulțumim.

Cu drag Tatiana Magaleas.
Exemplu de lecție


1) intri pe site, history.md

2) alegi Istoria Universală sau Istoria Românilor,

3) accesezi lecția care te interesează (de exemplu: Războiul Rece) și asculți tema oricând vrei tu, chiar și în drum spre liceu :)
75 Euro – Domen+Host

700 Euro – Traducerea Contentului în limba 1) Engleză 2) Rusă (Viziunea noastră asupra dezvoltării proiectului)

Dacă se vor aduna ma muți bani – vor fi folosiți pentru dezvoltarea proiectului (echipament tehnic, soft).
YoutubeChannel

Facebook


 

Nobody has backed this project yet. Be the first one!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!