Marckup Technologies

by Crawk

  • Campaign
  • FAQ
  • Comments
  • Backers

Marckup? Cine suntem? Ce oferim?


Firma noastră are toate șansele să devină una de succes deoarece: va fi singurul proiect din Republica Moldova care se ocupă de o promovare atât de variată (celelalte firme existente deja pe piață, ocupându-se doar de crearea paginii web, promovarea în Google), și, nu în ultimul rând, prețurile practicate de firma noastră sunt foarte atractive. Apelând la echipa noastră, clienții se pot bucura de organizarea unei campanii de promovare, și, de asemenea, ne remarcăm prin asigurarea unor servicii unice, precum logo (designul este la alegerea clientului), flyere, web-designul.

Proiectul este organizat și condus de Ciubuc Cristian. O dată ce se va planifica extinderea proiectului și înregistrarea ca Persoană Juridică, vor fi angajate mai multe persoane. Acest proiect nu are sediu, temporar. Se planifică un sediu în care vor fi amplasați programiștii ce vor soluționa problemele web.

Motivul pentru care am ales să dezvoltăm o afacere de genul acesteia este acela că suntem conștienți de faptul că promovarea, de exemplu, într-o companie extrem de mare, presupune realizarea multor lucruri care ocupa mult timp, timp care, nu pentru toată lumea este disponibil. De aceea, firma noastră se angajează să se ocupe de absolut toate detaliile, de la bannere, până la crearea paginii web și marketingului online.

Misiunea acestui proiect este de a transforma orice companie simplă în una recunoscută prin calitate, și, de a mulțumi clienții prin serviciille oferite.

Obiectivele pe care le urmăm!

– fidelizarea clienților

– organizarea acțiunilor de promovare în orașul Chișinău

– recuperarea investiției făcute inițial și sporirea veniturilor încasate

– satisfacerea celor mai exigente necesități ale clienților

– creșterea profitabilității firmei

– promovarea proiectului în orașele vecine.


Deviza cheltuielilor:

Promovarea Paginii Web a proiectului:  • Host - 50 euro

  • Server *- 200 euro

  • Promovarea - 750 euro


 


 


 

Contacte: christianciubuc@gmail.com + (373) 69 66 55 44

 

 

 

Nobody has backed this project yet. Be the first one!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!