Marius wants his childhood back – IIIrd round

by Guvern24

 • Campaign
 • Comments
 • Backers

19.10.2016

Arsura de esofag a lui Marius este una severă și va necesita tratament îndelungat. Cel puțin până la 25 de ani, când organismul se oprește din creștere, Marius va avea nevoie de dilatări de esofag. Acum el primește hrana prin gastrostomă și va continua alimentarea în acest fel până i se va cicatriza bine rana de pe esofag (cel puțin un an, după estimările medicilor).

În ultima lună, datorită alimentării cu laptele special Frebini, Marius a adăugat 2 kg și are acum la 3.5 ani, 11 kg. De aceea, împreună cu doctorii de la IMC s-a luat decizia, ca vineri, 21 octombrie, să se facă ultima dilatare la Istanbul (a 4-a la număr), la care va asista și medicul endoscopist Victor Rascov, cel care îl curează pe Marius la IMC. Medicul va face schimb de experiență și astfel ne asigurăm că Marius, dar și alti copii, vor beneficia de aceiași calitate a intervențiilor similare și la Chișinău.

Reeșind din situația descrisă mai sus, pe platforma Guvern24, prin intermediul acestui proiect dorim să colectăm suma de 7 700 de euro pentru 3 dilatări, în loc de 15 000 euro evaluați inițial pentru 5 dilatări.

Între timp Marius continuă alimentația cu lapte specializat prin gastrostomă și tratamentul medicamentos, iar noi continuăm să ținem pumnii pentru Marius!

*************************************************************************************************

Îl cunoaștem cu toții pe Marius, un baiețel de doar 3 anișori, care, după ce a băut soluție de cistotel și-a ars complet esofagul. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, care nu au rămas indiferenți Marius a ajuns la clinica MedicalPark unde a suportat 4 intervenții chirurgicale. Datorită grupului de inițiativă „Ask a Mom” care au organizat plecarea spre tratament și o ultimă intervenție în Turcia, și datorită vouă tuturor donatorilor, Marius este în afara oricărui pericol acum. Pentru recuperare definitivă el mai are nevoie de 5 dilatări a esofagului pentru ca mai apoi să i se facă transplantul. Prima intervenție de dilatare a esofagului a avut loc cu succes. Costul unei intervenții este de 2 500 de euro, plus costuri de transport dus-întors.  Vă rugăm să ne ajutați să realizăm următoarea etapă în tratarea micuțului. Împreună îi putem reda lui Marius copilăria!


 

 1. SMS  

  3 years ago
  €1
 2. Constantin Titu 

  3 years ago
  €150
 3. Victor Ursu 

  3 years ago
  €10
 4. Anonymous 

  Insanatosire copilasului!

  3 years ago
  €20
 5. Anonymous 

  Cu doamne ajuta ?

  3 years ago
  €5

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!