„The Other Art Fair”

by Marin Costiuc

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


Mă numesc Marin. De 13 ani pictura este parte din viața mea, iar de 4 ani o fac la nivel profesional.

Am făcut studiile la Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” și Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, facultatea pictură.

Am organizat 3 expoziții personale în Chișinău și 4 expoziții de grup, în diferite locații precum ambasade, biblioteci, sau alte spații potrivite pentru așa tip de eveniment.

Am participat la un program de rezidență în Budapesta; lucrările din acest program au fost expuse la Berlin după care, am  participat la case de licitație precum LAVACOW, București.

Acum, cu sprijinul dumneavoastră, îmi doresc să particip la cel mai mare și recunoscut târg de artă din Europa - „The Other Art Fair”.

„The Other Art Fair” este cel mai important târg de artă din Marea Britanie și are scopul de a face legătura directă între artiști și galeriile de artă.

Evenimentul se află la cea de a 15-a ediție. Cea mai recentă ediție a târgului a atras peste 14 000 de iubitori de artă, cu invitați, inclusiv reprezentanți de la Tate, Galeria Gagosian, Blain de Sud, Timothy Taylor, Rosenfeld porcini, Gazelli Art House, Galeria Saatchi, Institutul Sotheby, și multe altele.

Acesta este locul cel mai potrivit pentru a promova arta din Moldova.

Târgul va avea loc în perioada 30 Martie - 2 Aprilie la VICTORIA HOUSE.

„The Other Art Fair” dispune de un pachet de sprijin pentru artiști, care include: asigurarea cu propriul stand, promovarea și includerea artistului în catalogul reprezentativ; iar pentru toate acestea e nevoie de 1 300 euro, și 700  de euro pentru transportarea sigură a picturilor și panotarea lor la fața locului.

Contez pe sprijinul Dvs. Vă mulțumesc!


 


 


 

 1. Anonymous 

  In numele Domnului Isus Hristos

  3 years ago
  €50
 2. Anonymous 

  Follow your dreams!

  3 years ago
  €20
 3. R 7 

  3 years ago
  €300
 4. Adina Todita 

  3 years ago
  €100
 5. Anonymous 

  ajutor in numele Domnului nostru, Iisus Hristos. Succes!

  3 years ago
  €20

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!