These children need you support!

by Stela Dănilă

 • Campaign
 • Comments
 • Backers


La Centrul „SOS AUTISM” din Chişinău fac terapie 45 de copii care suferă de autism.

Clădirea, un fost internat, este una veche, pentru care părinţii achită lunar chirie, plus nişte facturi uriaşe (iarna, câte 1 000 de euro pe căldură!). Nu mai vorbesc de terapia costisitoare şi întreţinerea copiilor.

După un proiect finanţat de PNUD, pe care am reuşit să îl câştigăm, în valoare de 1 500 de euro, mai este nevoie de aproximativ 2 000 de euro ca să reuşim să renovăm toaletele acestui centru. Nu e puţin, dar mână de la mână putem face nişte copii fericiţi. Nici măcar nu e vorba de jucării sau bomboane, pe care le aşteaptă orice micuţ de Crăciun, e vorba de o baie funcţională la care trebuie să aibă acces fiecare copil!

Îndrăznim, ca de fiecare dată, să sperăm la ajutorul vostru. Fiecare contribuţie este importantă. Pentru transparenţă, avem şi un deviz de cheltuieli întocmit de firma care se ocupă de reparaţie, oameni care mereu s-au implicat în acţiunile de caritate pe care le-am organizat şi în care avem mare încredere. Ataşăm acest deviz de cheltuieli.

https://docs.google.com/document/d/1YXvWAyPDeG48I7EJSPBTYz5yAtAKEOveiSvxeouE_Ao/edit

Este luna decembrie, luna în care fiecare îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Poate că aceşti copii nu vor înţelege şi nu vor aprecia această renovare pe cât s-ar bucura de nişte jucării, dar cu siguranţă vom reuşi să le uşurăm viaţa, şi aşa dură cu ei.


 


 


 


 

 1. SMS  

  3 years ago
  €1
 2. SMS  

  3 years ago
  €1
 3. Anonymous 

  3 years ago
  €1
 4. Anonymous 

  3 years ago
  €20
 5. Anonymous 

  3 years ago
  €20

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!