De ce să redirecționezi 2% spre Guvern24?

De ce să redirecționezi 2% spre Guvern24?

Guvern24 este prima platformă de crowdfunding din Moldova. Ce presupune aceasta? Crowdfunding-ul  este o modalitate de a finanța proiecte prin donații, în mediul online. Ce înseamnă asta pentru tine? Prin noi, poți să îți atingi scopurile cu ajutorul oricărui internaut interesat de proiectul tău. Guvern24 este o fundație – activitatea noastră nu este destinată producerii de profit. Conform legii celor 2%, poți decide ca 2% din impozitul tău pe venit, achitat statului, să fie redirecționat către Guvern24. De ce să o faci? Guvern24 îți dă 3 motive:

1. Guvern24 dezvoltă comunitatea de crowdfunding din Moldova.
Conform ultimelor statistici, campaniile de crowdfunding din întreaga lume au colectat 34 miliarde de dolari în 2015. Până în acel an, Republica Moldova nu avea nici o platformă de crowdfunding.
Guvern24 este începutul comunității de crowdfunding moldovenești. În aproximativ 1 an de la lansare, pe Guvern24 au fost lansate 83 de campanii de caritate, 98 de proiecte comunitare și 23 de proiecte ale primăriilor din RM cu scopul îmbunătățirii situației satelor afectate de migrație, în colaborare cu UNDP.
Cu 205 proiecte lansate și peste 340 000 de euro colectați, nu plănuim să ne oprim. Primul an este un prolog al istoriei de succes ce urmează. O istorie menită să transforme Moldova.
Guvern24, fiind prima platformă de crowdfunding din Moldova, este actorul principal în dezvoltarea unei comunități sustenabile de crowdfunding în țara noastră. Prin ea, sperăm să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor noștri. Suntem siguri că ne poți ajuta prin contribuția ta. Fără tine, istoria de succes nu poate deveni realitate.

2. Guvern24 urmărește dezvoltarea proiectelor și ideilor din RM
Considerăm că finanțarea pentru multe din proiectele locale poate veni din sânul comunității. Guvern24 este instrumentul prin care îți poți ajuta comunitatea – fie că este cea locală sau națională. Platforma noastră e locul unde găsești proiectele care îți dezvoltă țara. Este de responsabilitatea noastră să avem grijă de locul unde trăim. Modul cel mai ușor să o facem este susținerea inițiativelor celor de lângă noi, sau, viceversa: să le oferim lor oportunitatea de a ne transforma ideile în realitate. Pe Guvern24, orice proiect poate găsi finanțare, și orice campanie își are locul său.

3. Guvern24 activează pentru beneficiul tău
Unul din scopurile majore ale Guvern24 este susținerea proiectelor care fac societatea mai bună. Cetățenii de rând sunt cei care beneficiază de rezultatele campaniilor de crowdfunding de pe platforma noastră. Misiunea noastră este să te ajutăm pe tine. O redirecționare a 2% din impozitul tău pe venit se va întoarce înzecit în final. Fără tine, nu ne putem dezvolta, dar dezvoltarea noastră este în beneficiul tău. Prin noi, îi poți ajuta pe cei de lângă tine, poți participa la progresul societății și poți să îți faci un cadou – beneficiile aduse de proiectele de pe platforma noastră.

Procesul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit este simplu. Codul IDNO al Guvern24 este 1015620000472. Tot ce trebuie să faci e să completezi declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formular CET 15). O poți găsi la Fisc sau pe adresa electronică: servicii.fisc.md/formulare.aspx.

Redirecționează acum pentru o societate mai bună!

Înregistrează-te aici pentru a primi ajutor la redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit spre Guvern24: https://goo.gl/forms/SzWJY1BRsMh6S22r2

Guvern24 susține ideile tale!

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!