Locuri noi de muncă pentru Republica Moldova

adăugat de Vladislav Grigori

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Salutare la toată lumea de buna credința!  Mă numesc Maria, am 42 de ani , sunt din Republica Moldova, satul Costești, Ialoveni,  cresc trei băieți. De profesie sunt croitoreasă. Am lucrat câțiva ani la fabrica de confecții, până în momentul în care mi s-a stabilit un grad de invaliditate. Acest lucru datorându-se unui accident pe care l-am suportat în anul 1992, lucru ce a dus la fracturarea coloanei vertebrale și  piciorului drept, în urma căruia am avut multe problem de sănătate. După câtva timp, m-am căsătorit și am născut copiii, dar situația mea de sănătate s-a agravat. În anul 2003 mi s-a stabilit o problema gravă cu coloana vertebrală  și am fost nevoita sa ma concediez din câmpul muncii pe motiv de sănătate, de atunci chiar dacă nu am putut sa ma angajez la munca la un atelier sau în alta parte, am început să lucrez  acasă câte putin ca sa pot sa-mi cresc copiii. Soțul mă părăsise și nu a mai vrut sa aibă grija de noi.  De atunci, ma strădui să-mi susțin familia cu propriile puteri și cu ajutorul Domnului.  Am avut o perioada când am confecționat păpuși  și le vindeam la mai multe expoziții. Cu banii câștigați îmi întrețineam copiii și cumpăram medicamente pentru tratament. Am trăit perioade grele împreuna cu copiii mei, dar Dumnezeu s-a îngrijit de noi. BeFunky Collage


De ce trebuie să donați? 


Fiind specialist în domeniul confecționării hainelor, am avut multe oferte de a ma angaja la serviciu, dar din motivul sănătății nu ma pot deplasa departe de casa.


Pentru că dispun de un loc pentru construcții, am visul de a deschide o mini fabrică în care să pot învață mai multe fete și femei tinere care nu au o profesie și un loc de munca.

photo_2017-11-23_14-07-03

Vreau să construiesc un local cu condiții favorabile  pentru  a da posibilitatea mai multe persoane ca mine să muncească aproape de casa, în așa mod încât să poată fi aproape de familie și copiii mici, care au nevoie de mai multa atenție. Forțe de muncă sunt, pentru că în localitatea mea locuiesc aproximativ 12.000 de oameni și avem în preajma încă 3  localități: Mileștii Mici, Molești și Hansca care ar putea sa profite de oferta de lucru - minimul de oameni care vor fi angajați este de la 50 de persoane. Pentru aceasta am nevoie de a construi 100 m pătrați cu prețul 350 euro/m, suma totală fiind 35 000 euro.

photo_2017-11-23_14-07-03 (2)


Pentru realizarea acestui vis avem nevoie de bani. De aceea apelăm la susținerea oamenilor cu inima mare care ar putea întinde o mână de ajutor, pentru o lucrare atât de voluminoasă. Vin cu rugăminte către toți doritorii care ar putea să ne susțină în îndeplinirea cestui proiect și știu că Domnul îi va răsplăti pentru ceea ce fac.


Pentru orice întrebare, contactați-mă la nr de telefon - 0699 40 794 sau prin e-mail - marydima@rambler.ru

 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €5
 2. Anonim 

  2 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!