Ajută-l pe David să trăiască!

adăugat de MARIA SECRIERU

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Bună ziua. Sunt Maria Secrieru din Călărași. Îngerașul nostru David era un copil perfect sănătos până într-o bună zi când a început a vomita și când au început durerile de cap. Atunci am plecat de urgență la spital din orașul nostru, unde am aflat că copilul are gastroenterită acută și encefalopatie.

După o saptamână am fost externați ca fiind sănătoși, ca după câteva zile pe 27.07, după o tomografie cerebrală să aflăm că are o tumoare masivă pe creier și necesită o intervenție chirurgicală urgentă.

Pe data de 01.08 David a fost operat timp de 5 ore. 5 ore de groază, de gânduri și neliniște totală. După aceea au urmat multe zile de recuperare pentru că practic David a început viața de la început. Copilul nostru de 5 ani a început să meargă din nou, să vorbească...

E groaznic și e atât de dureros să văd cum micuțul nostru la 5 ani îndură chin și suferință.

Între timp au venit analizele care au confirmat Meduloblastom. Pentru investigații detaliate și ca să fim siguri am dat repetat analizele în Rusia, România și Germania. Diagnosticul s-a confirmat, iar noi suntem distruși.

De 90 000 euro avem nevoie ca să salvăm minunea noastră, pe platforma Guvern24 dorim să colectăm suma de 20 000 de euro.

E prea mult pentru noi, e o sumă uriașă care nu ne putem permite. Viața fiului nostru depinde de acești bani.

Noi vă rugăm din inimă și suflet să ne ajutați să-l salvăm pe David, este îngerașul nostru, puterea noastră si iubirica noastră scumpă. 

Vă rog să ne fiți alături, noi nu vom putea achita aceasta sumă enormă, dar tratamentul trebuie să-l începem cât mai repede. Comoara noastră vrea să traiască, iar noi ca parinți nu dispunem de așa sumă.

Mă închin până la pământ să ne ajutați, neputința noastră financiară și mai tare agravează și așa situația grea din viața noastră. Din suflet îmi doresc să fie auzit strigatul meu disperat ca mamă, care îmi doresc să îmi văd copilașul sănătos. Singurele noastre speranțe sunt oamenii cu inimă mare. Mulțumesc!


  1. Anonim 

  Cu Doamne ajută

  12 luni în urmă
  €2
 2. SMS  

  12 luni în urmă
  €1
 3. SMS  

  12 luni în urmă
  €1
 4. SMS  

  12 luni în urmă
  €1
 5. SMS  

  12 luni în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!