Ajută-l pe Vadim

adăugat de кристина малахова

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


CANALI VADIM, 5 ANI - Limfom non Hodgkin limfoblastic, st IV (Cancer de sânge).

Cancerul la copii - o realitate dură... Atunci când copilul e mic el nu înțelege gravitatea bolii, nu înțelege povara imensă pe care o are mama asupra sa. El știe că e bolnav.

Crede că în curând se va însănătoși și se va întoarce acasă... Și noi credem că va fi anume așa și copilăria lui din nou va licări în toate culorile. Dar astăzi acest minunat copil cu ochi mari, Vadim, e bolnav și are nevoie de ajutorul nostru! Familia lui Vadim e mama și sora sa. Tatăl copiilor nu se implică în viața copiilor și nici nu-i ajută.

Locuiesc în raionul Comrat, satul Dezghingea. Până a se îmbolnăvi Vadim creștea ca toți copiii, mergea la gradiniță. El e foarte prietenos și sociabil. Îi place să deseneze. E foarte timid cu niște ochi extraordinari de buni și mari, care cu încredere privesc lumea.

Inițiem colectarea de fonduri pentru tratamentul copilului. Din medicamente necesare la ziua de azi: preparate antifungice Amfo - Moronal, Orungal, Fungizon (Амфо-Моронал, Орунгал, Фунгизон), precum si Humatin (Хуматин), Puri Netol (Пури Нетол).

Suma totală pentru susținerea familiei și procurarea medicamentelor: 1 000 Euro.

Mama nu lucrează, deoarece trebuie să se afle în permanență alături de copil. Doar împreună putem ajuta această familie să înfrunte greutățile, astfel ca Vadim cât mai curând să revină acasă, la familie, acolo unde trăiește copilăria.

Nu fiți indiferenți la durerea unui copil, orice ajutor îi va fi util în lupta sa pentru dreptul de a trăi fără cancer.

Telefon de contact: 060 200 523

Сu Speranță,

Аsociația „Viață Fără Leucemie"


 


 


 1. SMS  

  1 lună în urmă
  €1
 2. SMS  

  1 lună în urmă
  €1
 3. SMS  

  1 lună în urmă
  €1
 4. SMS  

  1 lună în urmă
  €1
 5. SMS  

  1 lună în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!