Ajutor pentru 3 familii afectate de incendiul din or. Soroca

adăugat de Ion Andronache

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


19.06.2017

Suma țintă a fost actualizată la 1 500 de euro.


În seara zilei de 29 aprilie 2017, a izbucnit un incendiu în centrul orașului Soroca, care a afectat casele a trei familii. Incendiul a izbucnit în garaj, apoi s-a răspândit spre case. Garajul a ars în întregime. Familia Manoliu a fost cea mai afectată și au rămas, efectiv, în stradă. Casa și garajul lor au ars aproape în întregime, cu toate bunurile (haine, mobilă, electrocasnice,motocicletă, ș.a.). Cealaltă casă a fost afectată aproape la fel de mult – este fără acoperiș, geamuri și o parte din casă. Ultima casă a scăpat puțin mai ușor, fiind afectat doar acoperișul, geamurile și pereții, care s-au umplut de fum/cenușă.

Apelăm la bunăvoința dumneavoastră pentru a ajuta aceste familii să revină în casele lor, să poată începe lucrările de restaurare.

Una dintre familii a rămas aproape fără nimic. Este nevoie de foarte multe materiale de construcție. Numai pentru cea mai afectată casă, de la care a pornit incendiul, este necesar a fi refăcut podul (80 de m2), acoperișul, să fie restabiliți pereții, să fie schimbată podeaua, două uși de la intrare, cinci ferestre.

Banii colectați vor fi utilizați pentru a procura materiale de construcție și a repara prejudiciul cauzat de incendiu la toate cele trei case. Lucrările vor fi făcute de către o companie de construcție.

Nu le putem întoarce lucrurile personale și amintirile care s-au prefăcut în scrum, în schimb le putem oferi un acoperiș reparat, ferestre, uși… ș.a., o locuință în care să îți înceapă viața de la zero.

http://protv.md/stiri/actualitate/incendiu-urias-la-soroca-o-casa-in-care-locuiau-mai-multe-familii---1863171.html

https://observatorul.md/social/2017/05/01/26751_incendiul-de-sambata-seara-totul-s-a-intamplat-brusc-spontan

https://www.facebook.com/vlad.manoliu.1/videos/1927207697493544/ 


 


 


 


 


 1. M Avram 

  3 ani în urmă
  €45
 2. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 4. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!