Ajutor pentru Ghenadie

adăugat de Viata fara Leucemie

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


SAPESCU GHENADIE, 8 ANI are mare nevoie de ajutorul Dvs! Diagnoza - leucemie limfoblastică acută (cancer de sânge).

Ghena - un motoraș, o scânteie. Un copil minunat, vesel, zâmbăreț și comunicabil, care brusc a devenit pasiv, acuza slăbiciuni, ceea ce nicidecum nu-i era caracteristic, au început a aparea vânătăi... Mama a bătut alarma...

Diagnoza, însă, a împărțit viața acestei familii în „până la” și „după”. Au fost nevoiți să schimbe absolut totul. Mama cu băiatul se află în permanență în spital. În familie mai este un copil, o fetiță, elevă în clasele primare, care mult prea devreme a devenit independentă. Tatăl nu este alături cu familia sa, ei nu mențin legătura.

Copilul are mare nevoie de susținere materială pentru a procura medicamentele necesare ce nu pot fi procurate la noi în țară. De asemenea, e nevoie de bani și pentru procurarea produselor alimentare, produselor de igienă și pentru alte necesități ce pot să apară pe parcursul unui tratament de durată.

Ghena este grav bolnav. Dar el neapărat va reveni la familia sa, la prietenii de școală, dar astăzi el are nevoi de noi! Fiecare dintre noi poate ajuta acest copil în lupta sa curajoasă pentru viață fără leucemie... Și el neapărat va învinge, el va reuși!

Noi inițiem colectarea fondurilor de susținere pentru Ghena Sapescu. Suma totală pentru sprijinul acestei familii și pentru procurarea medicamentelor: 1 000 euro.

Fiecare copil are dreptul la o copilărie fericită, la bucurii, la zâmbete. Noi le putem oferi, dacă vom fi aproape. Nici unul din ei nu își imagina până nu demult că viața va lua o astfel de întorsatură, că va trebui să lupte pentru viața sa. Fiți milostivi.

Telefon de contact: 060200523

Сu Speranță,

Asociația „Viață Fără Leucemie


 


 

 1. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!