Ajutor pentru Ilie Savca, accidentat în Ungaria

adăugat de Diana Norosian

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


01.09.2017

Dat fiind faptul că rudele și prietenii de familie au adunat deja prin contribuțiile lor o parte din suma necesară, suma țintă pe platforma Guvern24 a fost actualizată la 7 000 euro.


12.07.2017

Ilie vă salută cu mult drag și vă mulțumește pentru fiecare donație, pentru faptul că nu ați uitat că există în lumea aceasta compătimire și speranță. Vrem să vă anunțăm că Ilie este conștient, deși încă se mai simt consecințele accidentului. În fiecare zi este supus unor proceduri de recuperare. Deși îi vine foarte greu și trece prin chinuri și durere, simte susținerea voastră. Soția îi este alături și îi insuflă putere și speranță de a ajunge acasă pe ambele picioare.

Între timp s-a găsit și o asigurare medicală valabilă pe teritoriul European, însă nu avem nici o informație ce cheltuieli vor suporta asiguratorii. Vom reveni cu detalii când va fi clară situația.

Mulțumim pentru gânduri curate, donații si susținere!Ilie este singurul moldovean, grav rănit în urma accidentului din Ungaria, provocat de o mașină care a intrat pe contrasens.

Acasă au rămas așteptându-l soția și băiețelul de numai 6 ani.

Traumele sunt multiple iar Ilie a fost nevoit să fie transportat cu elicopterul, după ce a fost descarcerat de o echipă de salvatori. Îi este afectat un plămân, are o fractură deschisă la încheietură, fractură deschisă de picior, câteva coaste rupte. 

Momentan, este internat într-o clinică din Ungaria, unde medicii încearcă să-l salveze.

Prima operație a avut loc imediat cum a fost adus la spital și a durat 6 ore. 

Cel mai afectat este piciorul care, din păcate, are puține șanse să fie salvat. 

Costurile sunt enorme, iar familia este disperată și încearcă din răsputeri să găseasca soluții financiare pentru a-l salva.

Rugăm toată lumea bună să ne ajute să-l aducem acasă sănătos pe Ilie.

Ilie este un soț iubitor și un tată grijului, de la 18 ani a îndrăgit meseria de șofer, iar la momentul accidentului el se odihnea după căteva ore de muncă.

Din partea fiului Cristian vă spunem MULȚUMESC!

Numărul de contact al soției: 069198389, Tatiana.

http://unimedia.info/stiri/accident-in-ungaria-cu-implicarea-unui-autocar-cu-moldoveni-cinci-conationali-au-fost-raniti-136041.html

http://www.canal3.md/ro/accident-in-ungaria-cel-putin-5-moldoveni-au-fost-raniti-dupa-ce-autocarul-in-care-se-aflau-s-a-rast_50378.html

http://www.publika.md/accident-grav-un-autocar-cu-moldoveni-rasturnat-in-ungaria-mai-multe-persoane-ranite-video_2974095.html


 


 


 1. Stelian Rusu 

  2 ani în urmă
  €10
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. a d 

  3 ani în urmă
  €10
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!