Ajutor pentru Nichita

adăugat de Toma Garaz

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Într-o lume aflată în continuă mișcare, într-o lume dură, în care omul întreprinde ceva numai dacă acel ceva îi aduce beneficii materiale, există loc și pentru caritate.

Un băiețel de 2 ani, din cauza unor PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE are nevoie de ajutorul vostru!

Nichita Garaz s-a născut pe 2 Aprilie 2014, moment așteptat cu mare nerăbdare și bucurie de părinți și familie. Totul a fost bine până în jurul vârstei de 2 ani când au apărut primele semne de întrebare, întrucât Nichita nu reacționa la zgomote puternice. L-am programat pentru un screening auditiv, iar rezultatul a fost șocant pentru noi: Nichita era suspectat de Surditate bilaterală tip sensoroneural formă severă, următorul pas fiind un test de diagnostic audiologic pentru a afla cât aude. Ne-a fost greu să acceptăm acest diagnostic, însa ne-am mobilizat și am continuat investigațiile cu speranța că rezultatul testului de diagnostic îl va infirma pe cel anterior. Iar rezultatul primit ne-a spulberat orice speranță, diagnosticul fiind aproape sigur: Surditate bilaterală tip sensoroneural formă severă, sau altfel spus, Nichita auzea din ce în ce mai rău. La recomandarea medicilor i-am achiziționat lui Nichita două aparate auditive (câte unul pentru fiecare ureche). Din păcate, aceste  aparate nu l-au ajutat pe Nichita, astfel s-a confirmat că din păcate auzul nu se poate ameliora în astfel de cazuri, ci doar agrava, iar singura lui șansă de a auzi este implantul cohlear.

"Vreau ca baiatul meu să auda vocea mea, să audă cum îl strig. Să audă cum înainte de culcare îi spun noapte bună”, a spus mama băiatului, Mariana.

”Eu am apelat la câteva biserici și s-au implicat să ne ajute cu ce pot, de aceea, vă rog și pe dvs să ne ajutați să fiți alături de noi, să facem ca acest micuț să auda, să aiba o copilarie și, să nu fie ignorat. Personal am lucart cu un baiat și ne-a povestit de copilăria lui că el a fost ignorat de toți”, a spus tatăl băiatului, Toma.
nichita poza nouaVIDEO Însă timpul nu este un aliat pentru Nichita, șansele lui de recuperare a vorbirii fiind mult mai mari dacă această intervenție se face cât mai repede posibil, până ce Nichita ajunge la vârsta de maxim 3 ani, după această vârstă, șansele lui de recuperare și integrare în sistemul de învațământ normal scăzând drastic. Mai multe informații despre implantul cohlear găsiți aici:  http://darulsunetului.ro/implantul-cohlear/. Statul din păcate nu poate achita costurile acestui implant, deoarece nu dispune de așa sume mari de bani pentru astfel de cazuri, iar Nichita are nevoie de un implant cohlear pentru a avea șansa de a se dezvolta normal, ca orice alt copil. Costul unui implant este de aproximativ 23 800€, cu mult peste posibilitățile noastre financiare, astfel că această campanie de colectare de fonduri este singura noastra soluție. Ca orice părinte, ceea ce ne dorim este ca Nichita să poată auzi și apoi vorbi, iar acest lucru este posibil și cu ajutorul vostru.


Pe platforma Guvern24, sperăm să colectăm suma de 4 000€.

Am fi bucuroși să reușim să adunăm această sumă cu ajutorul dumneavostră.

Orice donație este un pas spre o viață normală pentru Nichita.

Vă mulțumim din suflet!


Nichita


 


 


 


 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €15
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €50
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €50
 5. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!