Ajut-o pe Anca să meargă – etapa a II-a

adăugat de Axana Donoaga

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Anca are 7 ani.

În prima lună de viață, medicii i-au pus diagnoza de tumoare malignă(neuroblastom) în regiunea toracolombară a coloanei. Nimeni nu vroia să-mi opereze fetița (ziceau că oricum o să moară). La un an și jumătate a fost operată la coloană de medicii A.Crihan și G.Zapuhlih. Formațiunea s-a dovedit a fi din celule moarte. Tumoarea nu s-a depistat.

Apoi am aflat că va avea nevoie de încă 8 operații la piciorușe, căci avea displazie bilaterală si picioruș strâmb bilateral; 5 operații le-am făcut în Chișinău, însă nu au fost făcute calitativ și va trebui din nou să le facem.

La moment, Anca abia de-și mai simte picioarele. Mai jos de talie, fetița nu-și simte corpul. Nici vezica nu-i funcționează normal.

E în grupa de risc cu rinichii. Am fost deja de 3 ori în Turcia la consultații. Urologul, pentru a păstra rinichii, ne-a îndemânat să facem pipi prin catetere de unică folosință.

Acestea costă 400€ pe 2,5-3 luni.

Procesul de reabilitare îl efectuăm neîntrerupt la centrul Toney Hawks.

Sunt cheltuieli zilnice mari; însă acum, timp de jumatate de an, are programată o operație dublă la genunchiul stâng, care, în rezultat, îi vor îndrepta axa.

În Turcia vom avea nevoie de aproximstiv 13 750 €. Bani de care noi nu dispunem. Ceea ce putem noi acoperi, reprezintă 4 750 eur.

Vă rugăm mult să ne fiți alaturi și să ne sustineți, cum ați mai făcut-o, de a acumula suma necesară de 9 000 eur pentru operația fetiței noastre.

Ne dorim foarte mult ca Anca noastră să se poată bucura de o copilărie frumoasă, pășind sigur pe propriile-i piciorușe, alături de alți copii.

Este o fire veselă, curioasă, și vrea să descopere fiecare particică a naturii.

Vă rugăm să ne ajutați!


20170806_110014

20170801_170309

20170806_110336


 1. Anonim 

  1 zi în urmă
  €30
 2. Pirampel Elena 

  1 săptămână în urmă
  €100
 3. Anonim 

  1 săptămână în urmă
  €50

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!