Andrei are nevoie de ajutor!

adăugat de Viata fara Leucemie

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


MARIAN ANDREI, are 15 ani și a fost diagnosticat cu  leucemie limfoblastică acută.

Am facut cunoștință recent cu Andrei, este un băiat minunat cu o inimă mare și bună. Andrei e activ, binevoitor, dornic de cunoștințe și curios. Ca toți băieții iubește fotbalul și suferă mult din cauza că acum nu poate juca. Este foarte precaut cu natura înconjurătoare, iubește animalele și crește acasă o nutrie! Și îi este foarte dor de hulubașii săi. Andrei are acasă o hulubărie, despre aceasta povestește cu zâmbetul pe buze și o tristețe adâncă în ochi.

Familia lui Andrei este din Nisporeni. De tot sunt 3 copii la părinți, dintre care unul e grav bolnav. Tatăl are un serviciu sezonier, iar mama se află în permanență în spital cu fiul. Familia a rămas fără surse de existență, trăiesc din ceea ce au crescut în grădină și au nevoie de orice susținere. Lui Andrei trebuie să i se administreze Purinetol 50 mg – chimioterapie în pastile. Prețul variază între 70 și 80 euro pentru o cutie (25 pastile). Pentru viitorul apropiat mama trebuie să procure pastile în valoare de 1 000 euro. Medicamentul nu se vinde pe teritoriul Republicii Moldova; însă, poate fi gasit în Ucraina sau în Federația Rusă.

Rudele lui Andrei vor fi foarte recunoscătoare pentru orice ajutor. Pe durata șederii în spital, Andrei primește terapie cu hormoni, lucru care îi și sporește pofta de mâncare.

Familia va fi recunoscătoare pentru orice implicare, pentru orice ajutor!!! Ei singuri, fără ajutorul Dumneavoastră pur și simplu nu se vor isprăvi.

Doar ÎMPREUNĂ îi putem ajuta, să le oferim un sprijin, să-i ajutăm să-și recapete CREDINȚA!!!


 


 


 


 


 


 


 

 1. DTMF  

  3 ani în urmă
  €1
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €50
 3. Veronica  

  3 ani în urmă
  €8
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €20
 5. Anonim 

  3 ani în urmă
  €20

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!