Ariadna vrea să meargă, ajutați-ne vă rog! – etapa a II-a

adăugat de Victoria Strimbanu

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


05.09.2017

Suma de 10 000 de euro urmează să fie colectată și prin alte surse, astfel suma țintă a fost actualizată la 2 000 de euro.


22.06.2017

Pentru tratamentul Ariadnei e nevoie de 25 000 de euro prin intermediul platformei Guvern24 urmează să colectăm 10 000 de euro, astfel suma țintă a fost actualizată.

Există oameni de bună-credință, oameni cu suflet mare, oameni ce dăruiesc din puținul lor pentru a ajuta și pe alții. Datorită la asemenea oameni am reușit și noi împreună cu Ariadna să ne realizăm un vis, să tindem spre o speranță, să vedem o rază de lumină și pe drumul nostru anevoios.

Stimați donatori, oameni cu inima bună, vă mulțumim din suflet pentru orice donație pe care ați făcut-o pentru copilașul nostru. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească.

Ariadna are acum 1 an și 7 luni, de la naștere suferă de boli grave: în primele 3 ore după naștere a făcut convulsii care persistă pînă în prezent, paralizie cerebrală formă spastică, retard psiho-motor și verbal sever. Din cauză la toate acestea micuța noastră nu poate vorbi, nu poate merge, nici măcar pe funduleț nu poate să stea.

Cu ajutorul rudelor, prietenilor și a altor oameni care au contribuit la colectarea sumei de 4 000 euro am avut posibilitatea să plecăm în Turcia pentru a i se face Ariadnei investigații și analize. Medicii de acolo ne-au dat o speranță, ne-au dat o șansă ca fetița noastră să poată merge. Ne-au propus să facem o intervenție chirurgicală pe coloana vertebrală care îi va ajuta Ariadnei să fie un copil obișnuit. Credem din tot sufletul că acestă operație să-i fie de folos, vrem să ne vedem copilul alergînd de bucurie.

Pentru a merge din nou în Turcia avem nevoie de bani pentru acestă operație, sunt necesari  25 000 euro.

Din banii pe care îi avem lunar nu ne putem permite o astfel de realizare, eu am o îndemnizație și pensie de invaliditate de 3 500 lei și soțul are un salariu de 3 300 lei.

Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați pentru a putea merge cu Ariadna la acestă intervenție, care cu ajutorul lui Dumnezeu îi va fi de folos. Avem credință în puterea lui Dumnezeu, în capacitățile medicilor și în oamenii buni la suflet care ne vor ajuta să o salvăm pe micuța noastră.

„...Și ce frumos ar fi să poți

Să te oprești o clipă:

În jurul tău tu să privești

Să vezi ce simți și ce-ți dorești

Să te întrebi, dacă tu poți

Un zîmbet azi să daruiești”.

Florina Popa Dumse


 


 


 


 


 

 1. Nadia Chircu 

  Multa sanatate!

  2 ani în urmă
  €5
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. Anonim 

  2 ani în urmă
  €20
 4. Diana Tamazlicaru 

  Sa va ajute Dumnezeu! Parintilor rabdare si potere!

  2 ani în urmă
  €15
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!