Beatrice are nevoie de ajutorul tău!

adăugat de Vitali

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


 Putem ajuta să acordăm o șansă la viață fetiței mele de 11 luni!

Afanasiev Beatrice, este fetița mea de doar 11 luni, a fost recent diagnosticată cu Tumoare Wilms la rinichiul sting, luptă să supravețuiască. Noi, părinții și rudele sunt disperați și din toate puterile cautăm să salvăm acest copil. Îndurerați de diagnosticul copilului, oricum am demarat în căutarea instituțiilor unde fetița ar putea fi operata pentru extragerea tumorii care este o formațiune de 106,2x101,2x109,4 mm densitatea 38 UV, conform tomografiei computerizate efectuată.

Este de nedescrisă durerea părinților și a celor apropiați, știind care ar putea fi consecințele unei astfel de maladii.

În urma unui apel către o clinică specializată din Italia, s-a constat intervenția de urgență, costurile căreia sunt de 40,000 de dolari SUA, fără a include costurile pentru eventuala chimioterapie, costurile căreia urmeaza a fi stabilite la fața locului. Este o sumă exorbitantă pentru o mama casnică și un profesor la o școală din Moldova!

Ne adresăm celor cu suflet mare să ne ajute să oferim o șansă la viață pentru această fetiță atît de neputincioasă în fața bolii. Puținul pe care îl puteți dona ar putea să salveze viața unui copilaș nevinovat.

Ne adresăm celor cu suflet mare, sa doneze cît de puțin pot, căci uneori un număr mare de oameni cu puține resurse pot face o minune pentru viața acestui îngeraș!

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de micuța Beatrice. Acum fetița se află la o clinică din Milano. Părinții și familia acestei minuni de ființe cu mare credință vor încerca alături de medicii de acolo să-i pună la dispoziție totul pentru a-i salva viața. Doamne Ajută!Telefon de contact: +373 69726786 Vitali Afanasiev
 


 


 


  1. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €15
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 5. Anonim 

  Sanatate

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!