Bellydance Evolution Tour

adăugat de Marina Lelenco

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Mă numesc Marina Lelenco, am 31 ani. Am absolvit facultatea Urbanism și Arhitectura, în prezent absolvesc Facultaea de Psihologie și Psihoterapie.

Sunt o tânără absolut pasionată de artă dansului oriental și terapia prin dans. Am început să practic acest stil feminin și încântător la o vârstă deja avansată (22 ani), neavând studii coreografice. Doar pasiunea și sârguința au fost punctele forte de la care m-am impins spre realizarea scopurilor și dorințelor. Hobby-ul a devenit între timp profesie de bază.

În prezent, îmbin profesia de dansatoare, profesoară în propriul Studiou de Dans Oriental „Almas” și instructor de yoga. Îmi place să împărtășesc tuturor femeilor cunoștințele în dans, pentru că sunt sigură că el e sursa de viață și o modalitate extraordinară de gestionare a stărilor emoționale nocive precum stresul, depresia, oboseala cronică.

Sunt campionă a numeroase competiții, festivale și concursuri naționale și internaționale de dans oriental:

- Medalia de argint la “Miss Bellydance Europe 2011” or. Kiev, Ucraina

- Campioana Festivalului “The great Silk Way 2012” or.Sudak, Crimeea, Ucraina

- Oaspete de onoare al festivalului “Carphatian Yoga Fest 2015”

- 2 Medalii de Aur la “Bellystar Love Weekend 2016” or. Moscova, Rusia

- Participantă show-ului “Românii au talent” 2016

În perioada martie / aprilie 2017, în Germania, Cehia și Bosnia, va avea loc un eveniment de talie mondială: Bellydance Evolution Tour. Este un proiect al unei echipe din SUA care anual concertează pretutindeni în lume de la Hollywood până în Australia și organizează castinguri în regiunile unde va avea loc show –ul pentru selectarea celor mai talentați dansatori.

Pentru mine a fost un vis îndelungat (10 ani) de a evolua în scenă alaturi de ei. Totodată e foarte dificil să treci casting-ul, însă anul acesta norocul a fost de partea mea dăruindu-mi oportunitatea să fiu parte acestei grandioase feerii. Aceasta este șansa de a mă afirma pe plan mondial, de a populariza ARTA Dansului Oriental în Moldova, de a lansa proiecte care vor împărtăși bucuriile și beneficiile dansului și yoga, cu orice femeie din orice colț al țării sau lumii.

Timpul este limitat și din păcate nu pot acumula suma necesară de sine statător. De aceea, mă adresez tuturor oamenilor cu suflet mare să mă susțină în colectarea fondului pentru acoperirea cheltuielilor de călătorie. Orice contribuție va fi mulțumită. Promit ca sursele rămase vor fi donate unui alt proiect de caritate.

Toate noutațile le voi anunța pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/marina.lel


 


 


 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €1
 2. Anonim 

  2 ani în urmă
  €150
 3. Veronica Goncear 

  2 ani în urmă
  €5
 4. Anonim 

  С пожеланиями удачи, от сотрудников CityFitness

  2 ani în urmă
  €29
 5. Tatiana Bicicov 

  Îți dorim victorie, cu un pas mai aproape de vis

  2 ani în urmă
  €4

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!