Călugărul ce a învins cancerul, continuă să înfrunte greutăți

adăugat de Alina Cerneavschi

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Călugărul Foca (Buzatu Ion) este originar din satul Miclești, raionul Criuleni, câțiva ani în urmă a fost diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu de dezvoltare, la coloana vertebrală. Un timp a fost ajutat de ceilalți slujitori ai mănăstirii în care se afla.

Trei ani a trăit în chinuri groaznice și rugăciune după care viața aspră din mănăstire la făcut pe el să se întoarcă la casa părinților, care decedaseră pe când avea 14-16 ani. Casa este bătrânească și necesită o reparație capitală pentru a avea condițiile necesare de trai.

Trăiește din ajutoare și din pensia de invalid, care îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Medicii care nu-i dădeau nici o șansă au depistat că cancerul a fost învins, ca prin minune, dar chinurile nu s-au sfârșit, acuma are nevoie de o perioadă îndelungată de reabilitare, care este foarte costisitoare, plus că s-au mai alipit Diabetul si Hepatita C.

În afară de oamenii cu suflet mare nu are cine să îl ajute. Călugărul Foca mai are două surori, una din ele fiind în stare gravă dupa ce a suferit 8 intervenții chirurgicale la inimă, iar cealaltă are nevoie la fel de tratament fiind diagnosticată cu hernie de disc, iar unica sursă de venit fiind salariul soțului de 1 000 de lei.

Suma care este preconizată pentru colectă va fi utilizată pentru tratament medicamentos, dar și diferite proceduri necesare pentru reabilitare. Pe lângă acestea calugărul vrea sa-și ajute și sora bolnavă de hernie.

Vă rugăm să îl ajutați să depășeasca aceste mari greutăți, Doamne Ajută !!!


 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €10
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!