CIMIȘLIA DANSEAZĂ la Славянский Базар 2017

adăugat de Cimislia DANSEAZA

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Ansamblul „Europa”, or. Cimișlia, respectuos solicită să ne acordați un mic ajutor pentru a face un lucru mare: de a reprezenta Republica Moldova la concursul Internațional „СЛАВЯНСКИЙ БАЗАР 2017” or. Vitebsk, Republica Belarus; în baza invitației primite de la Direcția Învățământ or. Vitebsk!


Ansamblul Coregrafic „EUROPA” (anexa FOTO), va fi foarte recunoscator pentru orice sumă donată, contribuind astfel la reprezentarea demnă a or. Cimișlia și Republicii Moldova, prin evoluarea calitativa a tinerelor dansatoare la prestigiosul concurs.Scopul turneului - formarea unei imagini pozitive a ţării noastre; de a ne încadra durabil în circuitul Cultural Internaţional; toate aceste ingrediente, vor contribui la consolidarea dialogului public-privat și artistic cu alte popoare, motivarea la iniţiativă civică, de autodepaşire în societate a copiilor, adolescenţilor creativi și ingenioși . Suntem dispuși să vă oferim și un program artistic.


Susțineți dezvoltarea tinerilor talente fiind cu numele Dvs. lângă noi.


În urma unor eforturi comune, am acumulat deja suma de 2600 euro, din necesarul 3600 euro. Mai avem nevoe de 1000 euro și Moldova va fi reprezentată la „СЛАВЯНСКИЙ БАЗАР 2017”! Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere, receptivitate si bunăvoinţă!


 1. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1
 2. Artiom Carabulea 

  2 ani în urmă
  €100
 3. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1
 4. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1
 5. DTMF  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!