Corul „Elefteria” – inimile care trebuie să fie auzite!

adăugat de Nataly Shulika

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Vă salută Corul de Tineret „Elefteria”! Vă mulțumim pentru faptul că ați atras atenția la postarea noastră!


Membrii corului sunt tineri din Republica Moldova, uniți de pasiunea pentru muzică. Împreună trecem prin momente de bucurie și de tristețe ale colectivului nostru. În această primăvară am trecut de etapa de preselecție pentru Concursul Internațional Coral din orașul Preveza (Grecia), ediția a 34-a. Pentru ca visul nostru de a participa la concurs să devină realitate, avem nevoie să colectăm suma de 7.000 euro. Aceasta va acoperi cheltuielile de transport și de cazare. Dorim să obținem posbilitatea de a reprezenta țara noastră la un nivel înalt. Din păcate, fără ajutorul dumneavoastră, nu vom putea atinge scopul nostru!


Despre noi:


Corul de Tineret „Elefteria” a fost creat în data de 1 octombrie 2013. Timp de doi ani corul a participat cu succes la evenimentele organizate de către Societatea de Cultură Greacă, evenimente consacrate sărbătorilor religioase și naționale ale Greciei. De asemenea, corul a participat la concertul dedicat Ședinței Lărgite a Consiliului Coordonator al celei de-a 5-a Periferii САЕ (Republica Moldova, mun. Chișinău, anul 2015). Colectivul a participat în cadrul concertelor jubiliare, dedicate Zilei Scrisului Slavon și aniversării fondării Biroului de Relații Interetnice. Corul a evoluat în cadrul Iarmarocului Internațional de Crăciun în orașul Odesa, Ucraina (2015), eveniment la care au participat misiunile diplomatice din oraș. De asemenea, “Elefteria” a participat la festivalul „Plai Natal” (Chișinău, 2015).

Din repertoriul Corului de Tineret „Elefteria” fac parte lucrări populare, religioase și clasice. Corul „Elefteria” este un participant fidel al festivalurilor etno-culturale.

Fondatorul colectivului este Natalia Șulica, iar conducătorul artistic și dirijor este Carina Mârza. Puteți face cunoștință mai îndeaproape cu activitatea corului nostru accesând pagina: Youth Choir Elefteria 


 


 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €100
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €140
 3. Justyna Chórtownia 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Nadea Leavitt 

  3 ani în urmă
  €200
 5. Irina Guretkaia 

  3 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!