Daruiește un zâmbet, fii și tu Moș Crăciun !

adăugat de Consiliul Local al Tinerilor din Sângerei

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Întru susținerea copiilor din familiile defavorizate de pe teritoriul orașului Sîngerei, noi, Consiliul Local al Tinerilor, venim cu un apel către toți cei cu suflet mare și în special către băștinașii orașului Sîngerei care sunt stabiliți cu traiul peste hotarele Republicii Moldova, să vă implicațti în campania " Dăruiește un zâmber, fii și tu Moș Crăciun ! " .

Pe teritoriul orașului Sîngerei sunt 27 de familii socialment-vulnerabile unde se aducă 130 de copii cu vârsta de la 2-14 ani. Din motivul că părinții nu au loc stabil de mună, situația materiala a acestor famii este una precară. Prestațiile de asigurare socială și indemnizațiile pentru copii sunt insuficiente ca un copil să aibă o copilarie fericită. Cei mai afectați sunt copii de vârsta frageda, a căror părinți nu-și permit financial ca copilul să frecventeze o instituție preșcolară. Magia sărbătorilor de iarnă pemtru acești copilași rămâne doar în visele lor. În speranța că scrisorile și dorințele copiilor se vor îndeplini, ei se vor bucura de spiritul sărbătorilor de iarna.

Beneficiarii acestor donații vor fi copii de la 2-14 ani din familiile socialment-vulnerabile. Ca partener în cadrul acestui apel de proiect este și Primăria orașului Sîngerei, care va contribui cu un suport financiar în suma de 2.000 lei ( două mii lei ) .

Dăruiește un zâmbet. Fii și tu Moș Crăciun !!!


Vă mulțumim anticipat !


img


img


img


 1. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!