DO IT TOGETHER | Teatru-spălătorie

adăugat de teatru-spălătorie

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Ce este Teatru-Spălătorie? Teatru-Spălătorie este o inițiativă de artă independentă, care-și are rădăcinile în anul 2010 din nevoia de a crea un concept artistic care ar oglindi problemele societății contemporane din Moldova.

Este, de fapt, o platformă pentru promovarea artei contemporane din țara noastră.

Din momentul lansării către publicul larg, au avut loc nenumărate show-uri, performanțe, prezentații, discuții; la fel și evenimentele organizate de către publicul nostru, cum ar fi: dezbateri, prelegeri, ateliere și proiecții. Pe parcursul anilor am organizat și am invitat numeroși traineri talentați din Polonia, România, Germania și Marea Britanie. De asemenea, am dat startul unui program temporar, la care a luat parte Bogdan Georgescu, Wojtek Ziemilski, Jessica Glause, Florin Flueraș & Alina Popa, David Schwartz și Anetta Mona Chișa & Lucia Tkáčová.


935167_691648374212463_1198475747_n


De ce avem nevoie de tine? Prezentările și evenimentele organizate, sunt autofinanțate, cum este, de exemplu, și o piesă preconizată pentru luna Februarie. Vă includem aici alte titluri ale unor piese pe care noi deja le-am jucat: “A(II)Rh+, Moldova sucks!”; “Adulților despre sex”; “Moscova nu e impresionată de lacrimi”; “Prietenie”. Au fost și spectacole care au fost finanțate de către autoritățile locale. Departamentul Culturii a fost primul care ne-a susținut în organizarea primelor “Compoturi” în fața “Apartamentului deschis” de pe strada București, 68. Programa rezidenților temporari și a persoanelor calificate în domeniu, au fost susținute de fundații și de instituții publice. Nu în ultimul rând, au fost prezentări susținute în primul rând - de societate, de către voi toți. Prin intermediul campaniei “Do it yourself - a democratic way of making art”, noi am încercat să colectăm o sumă mai mare de 1000 euro pentru regizarea spectacolului “American Dream”. În acel moment, noi am realizat că împreună putem crea lucruri frumoase. Este cert că vom continua să alcătuim spectacole, bazându-ne pe susținerea financiară a organizațiilor private și a instituțiilor publice.  Însă, pe lângă costurile de producție și cazarea actorilor, de asemenea, mai sunt și cheltuieli pentru buna funcționare a aparatajului în timpul spectacolelor; sporind astfel, calitatea mediului și a spațiului destinat contemplării pe scară larga a unor idei ce sunt asemenea unui strop de culoare în mijlocul grijilor noastre cotidiene.

În multe cazuri, aceste cheltuieli nu pot fi acoperite de instituțiile publice. Din acest motiv, avem nevoie de susținerea ta! Din momentul ce devii partenerul nostru, pe parcursul anului, periodic vei fi informat despre programa Teatrului Spălătorie, precum și despre inițiative, proiecte, performanțe și actorii pe care planificăm să-i invităm. 12294660_1028623797181584_1445237949057543477_n


screenshot 2016-01-28 002


 


 

 1. Elena Zgardan 

  3 ani în urmă
  €33
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 3. Nata Andreev 

  Teatrul Spalatorie is the only place in Moldova that listens to the underground voices. Opinions that matter, opinions that make a difference, but are often ignored by mainstream media or culture. Spalatorie treats every subject and story with respect and dignity. I truly hope we\'ll be able to keep it alive!

  3 ani în urmă
  €10
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €20
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!