Eco TV Moldova

adăugat de Анатолий

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori


IMG_2048

“Eco TV Moldova” –
În deplină armonie cu natura poate fi simplu – încercați, simțiți, percepeți

Eco TV Moldova – este primul post de televiziune ecologic din Republica Moldova despre natură, care va promova ecologia, sănătatea, economia, antreprenoriatul, turismul, medicina, în principiu tot ce ține de tematica ecologică din Moldova şi din întreaga lume.

Cea mai mare responsabilitate pentru poluarea mediului o poartă omul. Acest lucru se întâmplă pe parcursul mai multor ani, 10, 50, 100, chiar şi mai mult. Astăzi, în secolul 21, primejdia reprezentată de poluare a crescut şi poate fi văzută în toate colțurile lumii, fără vreo diferență unde ne-am afla, în Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica sau Arctica. Chișinăul şi Moldova se confruntă cu aceleași probleme.

Acest lucru îl facem în fiecare zi, pretutindeni.

În Chișinău, de asemenea, există un număr mare de probleme ecologice, legate în primul rând de sănătate şi starea mediul înconjurător.

Din acest motiv am creat proiectul postului de televiziune „Eco TV Moldova“, pentru a schimba această situație, în primul rând, în capitala noastră Chișinău şi în patria noastră - Moldova.

Principalele criterii care sunt incluse la baza formatului TV sunt problemele ecologice şi mediului înconjurător, protecția sănătății umane şi a mediului, influenta factorului uman de zi cu zi asupra mediului și, ca urmare, degradarea acestuia.

Canalul de televiziune a fost creat pentru a arăta toată frumusețea naturii, legătura dintre populație și natură, și cât de mult depinde omul de starea ecologică a mediului, cât și de a schimba situația în mai bine.


ECO_2


Pentru a vedea mai multe detalii cu privire la proiectul postului TV “Eco TV Moldova”, vă rugăm să accesați pagina noastră de Facebook și canalele noastre PLAY.MD, Youtube, RuTube:

https://www.facebook.com/ecotvmoldova/

https://www.facebook.com/groups/ecotvmoldova/?fref=ts

- https://play.md/ecotvmoldova-channel

https://www.youtube.com/channel/UCluAgsETTAG0HrHimS_D4-A

- https://rutube.ru/video/person/1275758/

Misiunea

Misiunea postului TV este de a furniza informații de mediu, care vor ajuta populația să aibă un trai mai bun în Moldova și de a realiza că cel mai important lucru este de a proteja natura, știind că aceasta este cheia spre bunăstarea și sănătatea generațiilor prezente și viitoare.

Trebuie să depunem mult efort în acest domeniu pentru ca populația să fie informată cu privire la structura naturii, să aibă cunoștințe ce ar trebui să facă, să mănânce, pentru a duce un mod de viață sănătos în prezent și pe viitor.

Această idee dorim să o transmitem în fiecare casă, fiecărei persoane și în special copiilor, astfel încât, aceștia să o transmită drept moștenire generațiilor viitoare.

Dorința noastră este de a acoperi tot Chișinăul și Republica Moldova, cât și de a transmite informații cu privire la educația ecologică, tehnologii noi, sisteme eficiente energetice, soluții în diferite domenii ale vieții fiecărui cetățean și fiecărei companii din țară, inclusiv schimbul de experiență între orașe și țări, care deja practică cu succes dezvoltarea mediului înconjurător.

ECO_3 (1)

Scopul

Scopul principal al postului TV "Eco TV Moldova” este de a crea un produs TV de înaltă calitate cu caracter ecologic, de a crea o cultură ecologică corespunzătoare pentru populația Republicii Moldova, de a promova turismul, tradițiile, natura, un stil de viață sănătos, afaceri ecologice și de a crea soluții împreună cu diverși specialiști, și anume, ecologiști, medici, ingineri, manageri și cu societatea civilă care se ocupă de problemele ecologice ale mediului.

Elaborarea știrilor despre ecologie, reportajelor privind starea mediului, filmelor, talk show-urilor, desenelor animate și altor activități conexe în Moldova, promovarea expozițiilor cu tematica ecologică, târgurilor, organizațiilor sociale, proiectelor ecologice, producătorilor și companiilor de import sau export de servicii ecologice, pentru ca populația să fie informată pentru a avea posibilitatea de a proteja mediul înconjurător și sănătatea omului, metodă care se practică în alte țări.

Pe lângă cele expuse mai sus, scopul nostru este de a avea acoperire națională în capitală și în toate orașele din Moldova, de a crea un produs TV actual, interesant și de înaltă calitate în domeniul ecologiei în Moldova și în întreaga lume.

Echipa proiectului “Eco TV Moldova”

În prezent, echipa este formată din două persoane, care lucrează la proiectul “Eco TV Moldova”.

Anatol Zalevschi –ecologist de specialitate, specializarea Management ecologic / Management de mediu în turism cu experiență în general în domeniul TV, Radio și publicitate din anul 2010.

Oleg Daşevscki – jurnalist independent, copywriter.

Împreună administrăm și dezvoltăm pagina și grupul postului de televiziune “Eco TV Moldova”:

- https://www.facebook.com/ecotvmoldova/

- https://www.facebook.com/groups/ecotvmoldova/

De asemenea, video-urile create de noi le puteți viziona pe canalele postului “Eco TV Moldova”  PLAY.MD, Youtube, RuTube

- https://play.md/ecotvmoldova-channel

- https://www.youtube.com/channel/UCluAgsETTAG0HrHimS_D4-A

- https://rutube.ru/video/person/1275758/

Din cauza posibilităților noastre limitate, în principal, importăm produsul TV cu tematica ecologică (știri, reportaje, articole) de pe site-urile din industria de televiziune, organizațiilor ecologice, companiilor și proiectelor din Moldova și din străinătate.

Cea mai importantă a materialelor ecologice o avem din partea Organizației Națiunilor Unite (ONU), deoarece domeniul lor se bazează cel mai mult asupra sănătății umane și protecția mediului înconjurător.

Proiectul canalului de televiziune “Eco TV Moldova” a fost fondat pe 15 aprilie 2015.

Pe parcursul unui an și jumătate am creat un grup pe Facebook cu peste 5000 de participanți, pagina de Facebook cu peste 200 de like-uri, canal pe Play.md, canal pe Youtube cu peste zeci de clipuri video pe tematica ecologică și canal pe RuTube.

Primele video-uri au fost realizate anul trecut în timpul finalei Moldova Eco-Energetica 2015,  iar în toamna anului 2016, noi, pentru prima oară, am devenit partener media Olympic ECOFest 2016, unde am făcut filmări la conferința de presă Olympic ECOFest 2016 și, de asemenea, reportaje și fotografii, inclusiv Yard Sale ECOFest.

În al doilea rând, am colaborat și în toamna anului 2016, când „Eco TV Moldova“ a devenit partener media IarmarECO active 2016 – târg de oportunități ecologice și de antreprenoriat social. Am promovat IarmarECO şi pe mediile noastre online.

În continuare, ne propunem, pas cu pas, să mergem mai departe în căutarea altor posibilități și să creăm canalul de televiziune oficial „Eco TV Moldova“, precum și alte posturi  TV în Moldova.

Acest lucru ni-l propune în anul 2017.

Avantajele proiectului:

- Educație ecologică;

- Promovarea unui stil de viață sănătos;

- Îmbunătățirea calității vieții;

- Crearea unui mediu înconjurător cât mai curat;

- Promovarea proiectelor, companiilor, produselor / serviciilor ecologice, bio și naturale;

- Producerea de știri, raportaje, programe, filme cu tematica ecologică;

- Colaborarea cu toți cei care lucrează în domeniul mediului;

- Participarea la activitățile ecologice din Moldova și din străinătate.

Eco TV Moldova, spot video RU:

https://www.youtube.com/watch?v=rEn_3XEA0xE&feature=youtu.be


De ce?

De multe ori se poate spune de ce și de ce trebuie de făcut acest lucru!

Noi vrem să schimbăm gândirea oamenilor în așa fel, încât ei să gândească mai bine și să fie sănătoși, să protejeze mediul înconjurător pentru copiii noștri și pentru viitorul nostru.

Ne dorim să transmitem acest lucru fiecărui cetățean!

Resursele de care avem nevoie

În primul rând, avem nevoie de o echipă de jurnaliști, cameramani, specialiști în marketing, designeri, ecologiști, economiști, contabili, manageri din diferite domenii, cărora le place natura și doresc s-o protejeze și să promoveze un stil de viață sănătos.

ECO_1 RO

Avem nevoie de echipamente pentru a lansa postul de televiziune, cum ar fi:  camere video, zoom, lumina, microfoane, butoniere, tripod, mixer audio, program Digi TV, licență de difuzare TV, birou și alte cheltuieli neprevăzute, etc.

Primele investiţii 26322 euro.

Pentru pornirea lucrului la televiziunea “Eco TV Moldova” avem nevoie de 7000 euro

Persoanele care susțin punctul nostru de vedere

Îndemnăm persoanele care își doresc un mediu înconjurător nepoluat, un aer mai curat, o apă mai curată, un sol mai curat să se alăture în demersul nostru de a crea o lume mai bună și mai sănătoasă!!!

Parteneri:

Ecology.md, ECO FM, Realitatea TV, Art Botanic By Irina Goldina, Centrul National de Mediu, Frolov. A., KAMIN.MD.

Art Botanic By Irina Goldina

art-botanic-ro


DIPLOM.MD

diplom-rom


Ecology.md

ecologia-rom


ECO FM

fm-rom


Frolov A.

frolov-rom


KAMIN.MD

kamin-rom

Centrul Național de Mediu

ong-ro

Căte persoane lucreaza la dumneavoastra.

poate de adaugat în echipa dumneavosră

Unde se poate de vazut lucrările dumnevoastre?

 

 

 

 

 1. Elena Sicinskaia 

  2 ani în urmă
  €20
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. Natalia Slepuhin 

  Succes!

  2 ani în urmă
  €5
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!