Familia Bubulici

adăugat de Dinu Bubulici

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Familia Bubulici din satul Chetrosu, raionul Drochia, este la prima vedere, o familie ca multe altele. Pe lângă cei trei copii biologici pe care îi au, soții Bubulici au hotărât să-și îmbogățească familia lor cu încă cinci copii orfani, întrucât „nicioadată nu am putut să rămânem indiferenţi faţă de copilaşii orfani care au rămas ca un firicel de iarbă în bătaia vântului”, spune Lidia Bubulici. Cu cinci ani în urmă, în casa lor veneau cinci copii cu istorii de viaţă triste.

Nu i-am născut, dar i-am renăscut şi i-am învăţat din nou să zâmbească”, spune în continuare Lidia.

Astfel, familia Bubulici a devenit o casă de copii de tip familiar, ușile căreia au rămas deschise și în anii ce au urmat.

Cu trei ani în urmă i-au spus bun venit încă unui băiețel - al șaselea copil orfan în familie, iar în toamna acestui an încă o fetiță de 4 ani le-a pășit pragul casei, iar la scurt timp s-a agățat de gâturile salvatorilor ei și le-a spus dulce „mama, tata”. Olga, Dana, Dima, Nelu, Denis, Eugen și Olga dau viață familiei Bubulici, iar familia Bubulici le dă viață lor.

15327626_1269990546392223_1374471079_n


Familia întâmpină multe greutăți de ordin financiar. Din cauza numărului mare de membri, soții își doresc să extindă casa pentru a-i oferi fiecărui copil un spațiu decent de trai.  De asemenea, familia are nevoie de o mașină de spălat mai mare pentru că fluxul de rufe s-a mărit, dar și de un uscător pentru a nu mai fi nevoiți să usuce hainele în casă. Au probleme și cu cazanul de gaz, necesar pentru apa caldă, dar și de lemne pentru iarna care deja a venit. Anotimpul rece a adus probleme și din perspectiva hainelor groase, a încălțămintei potrivite, care le lipsește la moment copiilor.

Reportaje despre familia Bubulici:

http://ea.md/8-suflete-abandonate-au-gasit-fericirea-in-casa-familiei-bubulici-daca-dumnezeu-iti-da-copilul-iti-va-da-si-pentru-copil/

http://protv.md/stiri/social/o-mama-adevarata-o-femeie-din-drochia-creste-6-copii-orfani---895791.html

http://jurnaltv.md/ro/news/2015/7/10/au-descoperit-gustul-copilariei-10139876/


 


 


 


 1. Irina Dolgas 

  2 ani în urmă
  €10
 2. Sergiu Boiesu 

  Cu doamne ajuta ..

  2 ani în urmă
  €300
 3. Anonim 

  2 ani în urmă
  €30
 4. Anonim 

  sa fiti sanatosi!

  2 ani în urmă
  €20
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!