Art-Labyrinth – festivalul spiritului liber

adăugat de Valeria Madan

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Festivalul de vară Art-Labyrinth este un eveniment anual care are loc în aer liber, în cele mai pitorești locuri din Moldova, este un festival de artă și cultură alternativă și a unei conștiințe pure. La Art-Labyrinth adunăm oamenii pentru a le oferi o experienţă existentială enormă și retrăiri puternice.

z_6be2c9aa“Experiența” — este scopul și principala idee a festivalului.

Libertatea de exprimare manifestată prin artă, cultură, tradiții; claritatea conștiinței și puritatea inimii, atitudine ecologică, față de lumea înconjurătoare, sistem de valori     non-consumeriste, trăirea fiecărui moment în sânul Naturii sunt principiile Festivalul Art-Labyrinth, aflat anul acesta la cea de a 9-a ediție.

Festivalul va avea loc în perioada 20-26 iunie, în apropiere de satul Lelina, raionul Șoldănești, de-a lungul râului Cușmirca, stâncos, cu cascade și băi mici.


Așteptăm la această ediție circa 2000 de vizitatori. Programul va fi ca de fiecare dată foarte divers – începând de la seminare, yoga, meditatii, concerte ale muzicienilor locali și internaționali, spectacole de teatru și proiecții de filme, reprezentatii și Land Art, expoziții de artizanat și numeroase ateliere de lucru, continuând  cu bucătărie vegetariană, ceaiuri cu arome orientale si Focul Sacru, care participă la deschiderea festivalului ce va avea loc la vechea tradițională sarbatoare a Soarelui „Solstițiu de Vară”. Timp de 6 zile veți avea ocazia să vă inspirați și să învățați de la oameni de artă invitați din Rusia, Belorusia, Ungaria etc.

130

Proiectul este non-comercial, fiind organizat datorită entuziasmului unui grup de oameni care cred ca arta, muzica, înțelepciunea pot aduce schimbări pozitive și inspirație în viața fiecărui om. Festivalul vă va oferi o altă viziune asupra vieții prin Artă, Cultură și Tradițiile vechi ale Mamei Pământ. Festivalul evită prezența pe teritoriul său al elementelor consumeriste cum ar fi placatele de publicitate sau alte atribute ale vieții urbane. Sursele lui de finanțare vin în mare parte din donații ale companiilor și contribuții individuale ale organizatorilor.

11032482_782129508567546_1609700154768381150_n

Pentru a acoperi cheltuielile ce țin de organizarea festivalului Art Labyrinth 2016 am decis să apelăm la susținerea tuturor celor cărora le este destinat festivalul cât și potențialilor adepți ai lui, celor curioși, dornici de autocunoaștere, pasionați de arta de a trăi frumos.  Art Labyrinth este un eveniment al cărei reușite depinde de fiecare dintre noi. Vă așteptăm să fiți alături de noi aici pe Guvern24 cât și la Festivalul propriu-zis.

Mulțumim anticipat.


 


 

 1. Anonim 

  спасибо вам

  3 ani în urmă
  €100
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 3. Grosu Igor 

  3 ani în urmă
  €100

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!