Festivalul Național de Cântec „Anatol Dumitraș”

adăugat de Guvern24

  • Proiect
  • Comentarii
  • Donatori


Primăria Larga în parteneriat cu Asociația Obștească ,,Lărgenii de Pretutindeni”, și-a propus de a organiza și de a petrece Festivalul Național de Cântec ,,Anatol Dumitraș”, care are ca scop omagierea ilustrului Lărgean, regretatul și Marele Artist al întregului Popor, Anatol Dumitraș.

Această inițiativă a fost susținută de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

Astfel, la data de 04 iunie 2017, se preconizează desfășurarea Festivalului - concurs la prima ediție cu genericul: ,,Festival de cântec - Anatolie Dumitraș”.

Evenimentul va fi lansat în acest an cu speranța că va fi continuată această tradiție anual, ca memoria marelui artist să fie veșnică.

Festivalul are ca scop redescoperirea și promovarea creației muzical-poetice a lui Anatol Dumitraș prin identificarea tinerelor talente cu calități vocale și artistice. De asemenea, evenimentul va reuni diverse personalități din domeniul cultural precum artiști emeriți și toți cei care l-au cunoscut personal pe artist sau i-a îndrăgit melodiile.

Se propune de a crea un activ cultural de interes național care să satisfacă nevoile iubitorilor de muzica ,,generației de aur”.

„În acest context, facem apel către Dumneavoastră privind analiza oportunității colectării de fonduri, pentru o bună desfășurare a festivalului. Vrem să mai adăugăm că participanților li se vor acorda premii bănești și sperăm la implicarea fiecărui dintre noi.”Nu este nici o finațare pentru proiect. Fii tu primul!

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!