Parolat: Guvern24 = Crowdfunding^2

adăugat de Guvern24

  • Proiect
  • Comentarii
  • Donatori


Guvern24 este prima și cea mai vizionară platformă de crowdfunding din Moldova, care își propune să consolideze democrația participativă prin intermediul instrumentelor de crowdfunding. Pe parcursul a 9 luni de activitate am dovedit că suntem un partener de încredere atât pentru inițiatorii de proiecte, cât și pentru cetățenii cu idei și viziuni progresiste în folosul societății, din moment ce au fost înregistrate peste 7000 de donații în suma totală de 201,304 EUR care au favorizat mai mult de 100 de proiecte de caritate și comunitare.

Infografic_MD_900x400

Scopul nostru este de a asigura legătura dintre oamenii cu idei ce vizează dezvoltarea socio-economică a comunității din care fac parte, dar pentru care au nevoie de finanțare, și a cetățenilor care doresc să contribuie la schimbare prin implicarea în cele mai îndrăznețe proiecte de pe platformă.

G24 Echipa_MD

Pe parcursul acestor 9 luni, am fost martorii unor proiecte care s-au bucurat de succes, oferind speranță și umplând suflete de bucurie. Prin intermediul platformei 217 de oameni au salvat-o pe Elena, 50 de oameni au făcut posibilă lansarea albumului de debut al formației “Harmasar”, 43 de oameni au făcut posibilă iluminarea stradală în Costești , alți 270 oameni au susținut echipa Hospice Angelus și lista poate continua cu o mulțime de exemple în care Guvern24 ajută beneficiarii să își vadă visul devenit realitate.

G24_3-proiecte_MD

Încă din ziua lansării, am început a fi competitivi prin oferirea celor mai mici comisioane posibile și am făcut în așa fel ca donațiile să ajungă cât mai curând posibil la beneficiari. Suntem parteneri de încredere ai beneficiarilor, oferindu-le asistență pe toată durata proiectului.

clipboard

Deoarece numărul proiectelor este în continuă creștere, iar echipamentul  audio-video pe care-l avem  nu ne permite să asigurăm o vizibilitate sporită proiectelor, te invităm să donezi și să te alături campaniei Crowdfunding^2, scopul căreia este de a colecta  4 000 euro, bani cu care vom procura o cameră video, un tripod, un microfon lavalier, un microfon classic wireless, stick-uri de memorie, baterii pentru cameră și o geantă pentru transportarea echipamentului necesar. Echipamentul procurat ne va permite să producem conținut video pentru proiectele de pe platformă. De asemenea, vom pune în practică ideile de promovare a crowdfundingului care apar în cadrul echipei noastre. Suntem siguri că apreciați activitatea Guvern24 și că veți dona pentru a ne ajuta în realizarea misiunii noastre!


 Acest post este protejat de parolă. Introduceți parola pentru a vizualiza comentariile.

Nu este nici o finațare pentru proiect. Fii tu primul!

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!