HOSPICE Bike Tour

adăugat de HOSPICE Angelus Moldova

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

În data de 15 iunie, echipa HOSPICE de ciclişti va porni spre o călătorie deosebită, pentru un scop nobil. Membrii echipei vor trece peste câmpuri, râuri, munţi, hotarele ţării şi vor parcurge mai mult de 560 km, totul în 5 zile.

Dar totuşi, ce înseamnă Bike Tour - de la HOSPICE la HOSPICE pe două roţi?

Bike Tour este primul tur pe bicicletă pentru un scop caritabil. Este o provocare extraordinară pentru amatorii de ciclism, care vor trebui să pedaleze de la HOSPICE Angelus Moldova (Chişinău) până la HOSPICE Casa Speranţei (Bucureşti) parcurgând un total de 563 km. Mai mult decât o provocare, participarea la această competiţie va asigura că fiecare kilometru parcurs va aduce alinare copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un prognostic limitat de viaţă.

Andrei Tchmil, ciclist de faimă internaţională, participant la Tour de France, susţine acest eveniment absolut extraordinar! El a acceptat să devină Ambasadorul la HOSPICE Bike Tour!
Andrei Roşu, Ambasadorul Turului din România, va fi şi participant la acest extraordinar eveniment! Andrei este sportiv de anduranţă, blogger, scriitor şi vorbitor inspiraţional, organizator de evenimente sportive şi caritabile din România, susţinător al cauzei HOSPICE de mai bine de 6 ani!De ce anume acest traseu? HOSPICE Angelus Moldova, alături de HOSPICE Casa Speranţei (România) şi BEL-HOSPICE (Serbia) fac parte din reţeaua Hospices of Hope din UK. Aceste HOSPICE-uri sunt ca o familie mare, care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă celor care au nevoie de ele şi contribuie împreună la colectare de fondurilor necesare pentru acest scop.
HOSPICE-urile din Republica Moldova şi din România, care vor fi vizitatea în cadrul turului. Traseul cicliştilor va începe la Chişinău, de la sediul HOSPICE Angelus Moldova, va continua prin popasul la filiala HOSPICE Casa Speranţei din Braşov şi se va finaliza la filiala HOSPICE Casa Speranţei din Bucureşti.Traseul pe care-l vor parcurge cicliştii participanţi în perioada 15-20 iunie! Avem şi primii participanţi din Republica Moldova, care au hotărât să susţină cauza HOSPICE pedalând, în speranţa că astfel vor reuşi să strângă cel puţin 500 euro fiecare asigurând copiii şi adulţii care suferă de boli incurabile cu servicii profesionale de îngrijire paliativă.


лин


card_Aliona

card_Denis

card_Tiberiu

card_Theodor

card_Andrei_L

card_Vasile

Susţine-i pe aceşti ciclişti extraordinari, care au hotărât să accepte o adevărată provocare, pentru a-i ajuta pe cei care au cel mai mult nevoie de susţinerea tuturor!Iar dacă eşti şi tu amator al ciclismului, alătură-te Echipei HOSPICE de ciclişti! Aşteptăm mesajul tău la events@hospice.md! Primul Tur cu Bicicleta de la HOSPICE la HOSPICE pe două roţi este realizat cu susţinerea SADE Moldova, Mobiasbancă - Groupe Société Générale şi lui Andrei Tchmil, cărora le mulţumim din suflet pentru că ne sunt alături şi în această ocazie!

Reamintim că HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă oferite gratuit copiilor şi adulţilor ce suferă de boli incurabile în stadii avansate sau progresive, cu un prognostic limitat de viaţă. Îngrijirea paliativă reprezintă o abordare holistică în tratarea simptomelor cauzate de bolile incurabile, prin oferirea sprijinului medical, asistenţei sociale şi psiho-emoţionale atât pacienţilor, cât şi familiilor acestora. În anul 2015 HOSPICE Angelus a oferit ajutor la peste 2300 de pacienţi.

VĂ RUGĂM SĂ NE SPUNEȚI PE CARE DINTRE ACEȘTI EXTRAORDINARI CICLIȘTI AȚI HOTĂRÂT SĂ-L SUSȚINEȚI PRIN A NE LĂSA UN COMENTARIU ÎN FEREASTRA DONAȚIEI! VĂ MULȚUMIM!


 


 


 

 1. Anonim 

  4 ani în urmă
  €89
 2. DANIEL VALCU 

  For Dumitru, I also want to see the snorkeler :). If you are still giving songs, I want AC/DC - thunderstruck. All the best to the guys from Hospice bike tour.

  4 ani în urmă
  €30
 3. Sergiu Candja 

  4 ani în urmă
  €100
 4. Doina Martin 

  4 ani în urmă
  €25
 5. Stelian Tugui 

  Sustin pe Vasile

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!