Inima lui Alexandru e în mâinile tale!

adăugat de Ask a Mom

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

2.06.2016

Dragi donatori, mulțumim pentru susținere și ajutor.

Pentru că la moment starea sănătății copilului este urmărită de către medici pentru a observa dinamica hemangiomului iar mama este în așteptarea răspunsului unei clinici din străinătate, suma colectată de bani va fi utilizată în scopul investigațiilor necesare pînă la stabilirea tratamentului final.


19.05.2016

Dragi donatori, vrem să aducem astăzi, cele mai recente vești de la Alexandru.

Luînd în considerare că tumoarea acestui haiduc este foarte rară, iar operația pentru îndepărtarea hemangiomului pe inima foarte periculoasă, mama lui Alexandru împreună cu cîțiva medici au luat decizia, de a urmări dinamica hemangiomului. Pentru a fi siguri de mărimea sa și de eventualele riscuri la care este supus Alexandru. Mulțumim tuturor celor care se implică cu mult interes pentru al ajuta să treacă peste această perioadă. 


Viața a luat o altă întorsătură pentru Alexandru.

Haiducul de doar 7 anișori din or. Căușeni , care acum doua săptămîni, în urma unui control de rutină la grădiniță, i sa depistat tumoare pe inimă de tip hemangiom .

Inima lui Alexandru cedează căci este foarte solicitată.

Singura șansă a băiatului este operația cît mai urgentă, iar mama vă imploră să o ajutați. Ea deja s-a îndatorat, însă a ajuns momentul cînd nu mai are de unde împrumuta. Mînă de la mînă putem salva acest boboc de băiat. Clinica MedicalPark din Istanbul este gata să îl opereze de urgență pe Alexandru.


 


 


 


 

 1. Sergiu Cherdivara 

  4 ani în urmă
  €13
 2. Olga Paduraru 

  4 ani în urmă
  €50
 3. Anonim 

  Sanatate multa! Dumnezeu sa va ajute!

  4 ani în urmă
  €10
 4. Anonim 

  Multa sanatate!!!

  4 ani în urmă
  €5
 5. Doina Bivol 

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!