„Inima Mare” în căutarea zâmbetului pierdut

adăugat de Olesea Cozmic

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Luând în considerare că Velo Hora deja s-a petrecut, dorința de a ajuta oamenii care suferă, este mereu actuală.11218617_10206919238001528_6109575544598649645_n Această vară, am devenit mai buni prin speranța oferită copiilor la un viitor frumos și prosper. Mai exact: am colectat donații pentru tratamentul cancerului, și am donat biciclete; prin asemenea lucruri simple, suntem siguri că copiii din familiile social-vulnerabile nu se vor simți descurajați.

Mesajul nostru este că “Inima Mare” și VeloHora, în continuare colecteaza donații, pentru tratamentul cancerului, astfel dând speranța oamenilor că totul va fi bine și schimbările sunt într-adevar posibile. Celor care nu rămân indiferenți la intenția noastră, și va dona în măsura posibilităților proprii, are șansa să câștige o bicicletă marca VeloHora.

Pe parcursul campaniei, vom oferi 3 biciclete celor care vor susține mesajul nostru.

Nu contează cât de mult donați, noi apreciem orice dorință spre realizarea unui folos comunitar.

“Perioada în care trăim ne favorizeaza absolut cu toată evoluția progresului tehnic și informațional. Modul nostru de viață, grijile cotidiene îmbracă și ele, la rândul lor, o altă formă.Câteodată ne avantajează, alteori - ne consumă timp, într-atât că nu mai reusesc prietenii și rudele să fie prioritare în măsura în care ar trebui. Însă, dacă ar fi să ne oprim, preț de o singură clipă, și să privim în jur, vom observa persoanele care au nevoie de ajutorul nostru.”   Olesea Cozmic, Președintele Asociației “Inima Mare”

Oamenii care continuă să facă lucruri bune, astfel, primindu-le înapoi, cu fermitate poartă titlul oameni cu “Inima Mare”.   


 


 


 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €5
 2. Emelianova  

  2 ani în urmă
  €5

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!