Teren de joacă pentru copii

adăugat de Primaria Izbiste

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Satul Izbişte este localitatea situată la o distanţă de 16 km de Centrul Raional din Criuleni, și la 40 km de Chișinău; are o populație de aproximativ 3100 locuitori.

Aflându-vă aici, puteți găsi o grădiniţă care e frecventată de un număr mare de copii: în jur de 210 copii înscrişi pe liste; fapt care nu este specific pentru toate localităţile din ţară.

De asemenea, satul mai are și un gimnaziu ce estimează 304 elevi.

Aceste două instituţii de învăţământ şcolar şi preşcolar ţin să fie alături de toţi copiii din localitate, indiferent de rasă, stare de sănătate, religie ş.a.m.d. .

În grădiniţa din localitate sunt înscrişi 2 copii cu grad sever și accentuat de dizabilităţi. La fel, în şcoală mai învaţă alți 11 copii cu dizabilităţi de diferit grad, majoritatea dintre ei având incluziune totală în instituţie.

Fiind un sat cu un număr mare de copii minori, pentru aceştia şi părinţii lor este o problemă unde să meargă cu copiii la plimbare sau joc; deoarece nu există în localitatea noastră nici un teren de joacă amenajat pentru copiii de vârstă şcolară şi preşcolară.

Şi chiar dacă grădiniţa este frecventată de aproximativ 210 copii, nici aceasta nu are un teren de joacă amenajat special pentru activităţi în aer liber.

3

Banii care vor fi colectaţi, vor fi întrebuinţaţi pentru a construi un teren de joacă pentru copiii din localitatea Izbişte. Se propune a se amenaja un teren de joacă care să fie accesibil pentru toţi copiii, căci va fi amplasat pe terenul distribuit de Primărie în parcul din centrul satului. Primăria din localitate se oferă de a ne ajuta la instalarea echipamentului şi întreţinerea acestui parc anual.

Terenul de joacă pentru copii, este un lucru prioritar pentru localitatea noastră. Aceasta ar permite ca micuţii să se joace şi să se dezvolte alături de semeni şi părinţii lor.

Vom fi foarte recunoscători pentru susținerea Dvs.!


 


 1. Vitali Dudii 

  De ce...?

  2 ani în urmă
  €5
 2. Camelia şi 

  Camelia şi Milan, urează tuturor copiilor din Izbişte o copilărie fericită!

  3 ani în urmă
  €100
 3. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 5. Groza Vladimer&Svetlana 

  Pentru ca copiii noştri să aibă o vacanţă plăcută! Succes!

  3 ani în urmă
  €20

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!