Teren de joacă pentru copii

adăugat de Primaria Izbiste

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Satul Izbişte este localitatea situată la o distanţă de 16 km de Centrul Raional din Criuleni, și la 40 km de Chișinău; are o populație de aproximativ 3100 locuitori.

Aflându-vă aici, puteți găsi o grădiniţă care e frecventată de un număr mare de copii: în jur de 210 copii înscrişi pe liste; fapt care nu este specific pentru toate localităţile din ţară.

De asemenea, satul mai are și un gimnaziu ce estimează 304 elevi.

Aceste două instituţii de învăţământ şcolar şi preşcolar ţin să fie alături de toţi copiii din localitate, indiferent de rasă, stare de sănătate, religie ş.a.m.d. .

În grădiniţa din localitate sunt înscrişi 2 copii cu grad sever și accentuat de dizabilităţi. La fel, în şcoală mai învaţă alți 11 copii cu dizabilităţi de diferit grad, majoritatea dintre ei având incluziune totală în instituţie.

Fiind un sat cu un număr mare de copii minori, pentru aceştia şi părinţii lor este o problemă unde să meargă cu copiii la plimbare sau joc; deoarece nu există în localitatea noastră nici un teren de joacă amenajat pentru copiii de vârstă şcolară şi preşcolară.

Şi chiar dacă grădiniţa este frecventată de aproximativ 210 copii, nici aceasta nu are un teren de joacă amenajat special pentru activităţi în aer liber.

3

Banii care vor fi colectaţi, vor fi întrebuinţaţi pentru a construi un teren de joacă pentru copiii din localitatea Izbişte. Se propune a se amenaja un teren de joacă care să fie accesibil pentru toţi copiii, căci va fi amplasat pe terenul distribuit de Primărie în parcul din centrul satului. Primăria din localitate se oferă de a ne ajuta la instalarea echipamentului şi întreţinerea acestui parc anual.

Terenul de joacă pentru copii, este un lucru prioritar pentru localitatea noastră. Aceasta ar permite ca micuţii să se joace şi să se dezvolte alături de semeni şi părinţii lor.

Vom fi foarte recunoscători pentru susținerea Dvs.!


 

 1. Ionel Casap 

  Să-i susţinem azi pentru a ne bucura de rezultatele lor mîine - orice copil merită o copilărie fericită!

  2 zile în urmă
  €50
 2. Tatiana Verdeş 

  Copii sunt mîndria noastră, copii mulţi bucurii şi mai multe.... încurajez pe toţi să doneze în acest proiect, pentru a face copilăria copiilor din acest sat mai fericită!

  6 zile în urmă
  €20
 3. Verdes Nicolae 

  Ma mindresc cu satul meu natal succes

  6 zile în urmă
  €30
 4. Verdeş Tatiana 

  Copii sunt mîndria noastră, copii mulţi bucurii şi mai multe.... încurajez pe toţi să doneze în acest proiect, pentru a face copilăria copiilor din acest sat mai fericită!

  6 zile în urmă
  €20
 5. Familia Rusu 

  După o bibliotecă renovată, succesul mai depinde încă odată de noi! Micuții din Izbiște merită un teren de joacă special amenajat. Sorin și Cătălin au zis da!

  1 săptămână în urmă
  €20

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!