Corul „Elefteria” – muzica inimii!

adăugat de Nataly Shulika

  • Proiect
  • Comentarii
  • Donatori


Vă salută Corul de Tineret „Elefteria”!

Vă mulțumim pentru timpul dedicat proiectului nostru!

Membrii corului sunt tineri din Republica Moldova, uniți de pasiunea pentru muzică. Împreună trecem prin momente de bucurie și de tristețe ale colectivului nostru. În urma participării cu succes la cea de-a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală “I. D. Chirescu” (România, Cernavodă, 2016) și la cea de-a 34-a ediție a Concursului Internațional Coral (Grecia, Preveza, 2016), unde am câștigat două medalii de bronz, dorim să atingem un nou obiectiv: cucerirea medaliei de aur la cea de-a 35-a ediție a Concursului Internațional Coral de Muzică Sacră din orașul Preveza, Grecia. Concursul va avea loc în perioada 6 – 9 iulie 2017.

Dorim să obținem, încă o dată, posibilitatea de a reprezenta țara noastră la un nivel înalt.

Pentru ca visul nostru să devină realitate, avem nevoie să colectăm suma de 6.500 EUR. Aceasta va acoperi cheltuielile de transport și de cazare ale colectivului.

Din păcate, fără ajutorul dumneavoastră nu vom putea atinge obiectivul nostru!

Despre noi:

Corul de Tineret “Elefteria” a fost creat în data de 1 octombrie 2013.


Timp de trei ani corul a participat cu succes la evenimentele organizate de către Societatea de Cultură Greacă din Republica Moldova, evenimente consacrate sărbătorilor religioase și naționale ale Greciei. De asemenea, corul a participat la concertul dedicat Ședinței Lărgite a Consiliului Coordonator al celei de-a 5-a Periferii CАЕ (Republica Moldova, mun. Chișinău, anul 2015). Colectivul a participat în cadrul concertelor jubiliare, dedicate Zilei Scrisului Slavon și aniversării fondării Biroului de Relații Interetnice. Corul a evoluat în cadrul Iarmarocului Internațional de Crăciun în orașul Odesa, Ucraina (2015), eveniment la care au participat misiunile diplomatice din oraș. De asemenea, „Elefteria” a participat la festivalul „Plai Natal” (Chișinău, 2015). În anul 2016 Corul de Tineret „Elefteria” a câștigat două medalii de bronz în cadrul Concursului Internațional Coral de Muzică Sacră din orașul Preveza, Grecia (ediția 34-a). În noiembrie 2016 Corul „Elefteria” a participat cu succes în cadrul Festivalului Internațional de Muzică Corală “I. D. Chirescu” (România, Cernavodă, 2016). Din repertoriul Corului de Tineret „Elefteria” fac parte lucrări populare, religioase și clasice.

Corul „Elefteria” este un participant fidel al festivalurilor etnoculturale.

Fondatorul și conducătorul colectivului este Natalia Șulica, iar conducătorul artistic și dirijor este Zarina Iutkina.

Puteți face cunoștință mai îndeaproape cu activitatea corului nostru accesând pagina: Youth Choir Elefteria.


 


 


  1. Anonim 

    2 ani în urmă
    €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!