Ajut-o pe Marina Beschieri

adăugat de Marina Beschieri

 • Proiect
 • Actualizări
 • Comentarii
 • Donatori


Salut. Sunt Marina, am 24 de ani și vreau să trăiesc.

Istoria mea e tristă și nu chiar lungă. Am fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă în data de 17 mai 2017 – boală ce a survenit pe neașteptate.

Nu sesizam gravitatea bolii pentru că eram încrezută că voi fi puternică și voi face față tratamentului. Am suportat ciclul l de PChT „ 5+2” – fără eficacitate clinică și hematologică, din ce motiv s-a efectuat ciclul ll cu doze mici de citarabină intensificat cu doxorubicină, fără eficacitate clinico-hematologică. Din păcate organismul meu nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, cea din urmă având ca efect secundar lezarea sistemului meu nervos.

2.

O altă încercare de a continua chimioterapia având pus sub pericol creierul, m-a făcut să-mi pierd speranța.

Diagnosticată cu maladia hematologică malignă, fiind în stare psihologică agravată, familia a hotărât să mă ia acasă. Astăzi vin cu un mesaj către oamenii de bună credință și le cer ajutorul. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine.

Încerc să sper că pot fi ajutată de către medicii de la Istanbul.

Pentru aceasta am nevoie de suma de 120 000 de euro. Sper că mai există o șansă.

5 000 de euro este suma inițială pe care vrem să o colectăm pe platformă.

Vă rog să mă ajutați!


 25.07.2017 Conform contractului de colectare a mijloacelor bănești, fondurile colectate pot fi transferate în cazul în care proiectul colectează mai mult de 10% din suma țintă prestabilită din start. În cazul în care nu se atinge ținta de 10% beneficiarul are puterea deciziei asupra destinației banilor colectați. Prin urmare, beneficiarul proiectului „O mamă minoră are nevoie de ajutorul tău” a hotărât să redirecționeze banii către proiectul „Ajut-o pe Marina Beschieri”. Fondurile redirecționate vor fi transferate pe contul Marinei, după încheierea proiectului.
 1. Anonim 

  Fa-te bine!!

  2 ani în urmă
  €10
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. Bianca Adina 

  2 ani în urmă
  €20
 4. Anonim 

  Ai incredere!

  2 ani în urmă
  €20
 5. Anonim 

  Sanatate!

  2 ani în urmă
  €2

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!