Ajută-l pe Marius să vorbească

adăugat de Andrei Gavrilita

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


04/07/2017

Pe 28 martie 2017, la Spitalul de Urgență pentru copii „Marie S. Currie” din municipiul București, România, a fost implantat cohlear la urechea dreaptă, fiindu-se introdus un procesor Cohlear CI532 ce l-am achiziționat de la „Fix Import-Export” S.R.L., reprezentant Cohlear România, ce m-a costat 25 070 de euro.

Pe 4 mai 2017, 5 săptămâni după intervenția chirurgicală, i-a fost activat procesorul vocal, și astfel el a început să audă, dar pentru ca el să se obișnuiască cu sunetele, procesorul a fost la capacitate minimă, iar în fiecare lună volumul este mărit, pentru aceasta mergem în fiecare lună la București la medicul audiolog. Totodată, Marius merge la logoped pentru a-l învăța să recunoască sunetele, apoi să vorbească, și noi acasă facem exerciții de logopedie.

Mulțumim că ne-ați susținut în colectarea de fonduri, pentru noi a fost un ajutor colosal, mulți oameni au răspuns apelului nostru.

Cu respect,  

Andrei Gavriliță


Fiul nostru, Marius, nu poate auzi. El suferă de surditate severă bilaterală. La vârsta sa de doar 2 ani și 8 luni, nu poate vorbi decât câteva fraze. Pentru a-și dobândi auzul, iar apoi graiul, Marius are nevoie de un implant cohlear. Acesta este introdus și implantat pe cale chirurgicală; el asigură perceperea zgomotelor pentru acei oameni care au pierdut complet auzul. Nici operația și nici achiziționarea implantului cohlear nu pot fi realizate la noi în țară și nici nu sunt acoperite de serviciul de asigurare medicală. Altă soluție nu ne mai rămâne decât să plecăm peste hotare. Până și în România, destinația care pare a fi cea mai apropiată pentru noi, suma solicitată este de 20 000 euro doar pentru implant. Veniturile noastre, mult prea modeste, pot acoperi doar parțial această suma. Marius este singurul copil, pe care îl iubim nespus și, pentru a se face bine suntrem dispuși pentru orice sacrificiu. Marius deja a trecut printr-o operație, unde i s-au înlăturat polipii nazali. În lipsa unui implant cohlear până la vârsta de 4 ani, băiețelul nostru nu va avea o vorbire coerentă. Vă rugăm să ne ajutați!


 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €20
 2. Burlacu Vlada 

  3 ani în urmă
  €20
 3. Gabriela Claudia 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Юрий Недзельский 

  Sa fie sanatos Marius.

  3 ani în urmă
  €17
 5. SMS  

  3 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!