Maxim Gavrilenco

adăugat de Diana Ulinici

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Maxim Gavrilenco , la ai săi 11 ani, cântărește 14 kg.


Povestea lui a început la vârsta de 5 ani, când întâmplător a băut ELECTROLIT ( substanță chimică puternică), aceasta provocându-i arsură gravă la esofag. Din aceasta cauză el nu se poate alimenta de sine stătător; mâncarea i se administrează artificial printr-un tubușor.

După un tratament la "Centrul mamei și a copilului" starea lui Maxim nu s-a îmbunătațit. Din lipsa aparatului de dilatare a esofagului, el a urmat un tratament cu KALOLIZIN. Instabilitatea financiara a cauzat încetarea tratamentului. Acum 3 săptămâni, a mers din nou la "Centrul mamei și a copilului", pentru o procedură de dilatare a esofagului, însă de data aceasta a fost fatală. Copilul trece acum prin clipe groaznice, deoarece după aceasta procedură esofagul a crăpat.

Maxim are nevoie de supraveghere 24/24.

Cu disperare în ochi, mama cere ajutor, ca să își vadă copilul sănătos. Ea își crește de una singură toți 3 copii: este o fetiță de 3 ani, un băiat de 10 ani și Maxim - 11 ani.

Cătălina Gavrilenco, mama băiatului, lucrează direticatoare, având un salariu mizerabil de 950 lei care nu-i permite să facă fața cheltuielilor.

Ei toți trăiesc într-un cămin familiar pentru care achită lunar 650 lei.

Familia Gavrilenco are nevoie de ajutorul tău.


 


 


 


 


 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 2. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €10
 4. Anonim 

  3 ani în urmă
  €5
 5. Anonim 

  3 ani în urmă
  €50

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!