Melania are nevoie de ajutorul celor cu inimă bună

adăugat de Valentina Bulmaga

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Sper ca nu veti ramine indiferenti nici de aceasta data, asa cum cum sunteti receptivi de fiecare data. Ma numesc Valentina si sunt mama unei fetite grav bolnave. Desi imi este incomod sa descriu intreaga poveste, totusi voi incerca, in speranta ca solutionarea va fi pozitiva.

In luna iulie, la data de 13, o cifra ghinionista precum si anul - 2013, s-a nascut Melania, fetita mea. Parea sa fie totul bine, insa binele n-a durat decit citeva ore, pina cind Melania a fost transferata in sectia de reanimare, fara sa mi se dea prea multe explicatii. Acolo a stat citeva zile, fara sa scoata un sunet sau sa execute vreo miscare, medicii au sedat-o pentru ca facuse convulsii si plingea intr-una inainte de a ajunge aici. Din reanimarea cu pricina ne-au transferat in alta reanimare cu explicatia ca copilul e in stare grava dar stabila, unde a mai stat citeva saptamini. In tot acest timp, de cind se nascuse Melania, medicii ii depistau in fiecare zi cite o diagnoza noua, deci cind ne-am externat copilul avea meningoencefalita, edem cerebral, sindrom bulbar, ischemie cerebrala neonatala, convulsii neonatale, pneumonie pe dreapta, sepsis neonatal, hepatita reactiva, hipocalcemie. Dupa internari periodice in stationar, se mai adauga cite o diagnoza noua. La moment copilul sufera de tetraplegie spastica, epilepsie simptomatica, sindrom West, retard psiho-motor si verbal sever, atrofie corticala, atrofia partiala a nervului optic, microcefalie. Medicii string neputinciosi din umeri cind ii intreb de ce copilul meu e in asa stare si ce va fi cu el mai departe sau si mai rau, unii pot sa imi raspunda dur... ca acest copil nu va vorbi, nu va merge si nu va vedea vreodata lumina zilei. Eu insa fiind permanent in preajma ei, vad cu totul altceva in ochisorii ei, vad speranta, vad fericire prin zimbetul ei larg, chiar daca a avut de suferit atit de mult in mica si scurta ei incepere de viata. Asta ma face sa am si mai mare incredere in viitor sperind ca acest copil e o minune si totul va lua o intorsatura radicala la un moment dat, simt ca trebuie sa fac ceva mai mult pentru ea, insa nu stiu exact ce, ca orice parinte stie ca niciodata nu a facut destul pentru copilul sau. De aceea am incercat sa gasesc metode care s-ar putea sa o ajute si am gasit o clinica internationala specializata. Acolo doar investigatiile ajung la peste 2500$, nemaivorbind de ce avem de suportat dupa. Eu primesc o indemnizatie de 1000 de lei, pe care urmeaza sa o primim pina cind Melania va face 3 ani, plus pensia de invaliditate care depaseste putin peste 1000 de lei, sotul nu are un serviciu stabil si cistiga venituri modeste, din care trebuie sa ne intretinem o luna de zile.

Apelez la dvs. pentru ca stiu ca aveti o inima mare si nu ramineti indiferente in astfel de situatii, precum sper ca nu veti ramine indiferente nici de situatia Melania, care ne cucereste prin zimbetul dulce si privirea profunda. Un ajutor cit de modest poate face ca Melania sa paseasca pamantul cu propriile forte iar asta ne va bucura cel mai mult in viata.

Există lume bună printre noi, fii și tu unul din ei! Nu fi indeferent, indiferența ucide!


 


 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €15
 2. Anonim 

  Sanatate!!!

  3 ani în urmă
  €100
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €3
 4. Maria Botnari 

  3 ani în urmă
  €5
 5. Diana Botezatu 

  Doamne dai putere sa meargă pună la urma acestei fetite.

  3 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!