Parc de vis pentru Mihăileni

adăugat de Primaria Mihaileni

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Mihăileni este satul unde pământul se îmbrățișează cu cerul, iar lucrurile frumoase se întâmplă în fiecare zi. Iar asta a fost demonstrat în ultimii ani, prin promovarea antreprenoriatului în rândul tinerilor din localitate, prin crearea unui Centru special pentru cei peste 1200 de vârstnici și prin suportul oferit altor peste 4000 de locuitori ai satului.

Băștinașilor noștri li se potrivește de minune citatul ”Munca îl face pe om”, dar îmbucurător este faptul că ei știu să se și distreze, iar sărbătorile în localitate adună într-un singur loc oameni frumoși și la chip, și la suflet.

mihaileni 6

Pe parcursul anului în localitate sunt organizate multe activități artistice prin care sunt promovate tradițiile: sărbătoarea Obiceiurilor de iarnă, a Mărţisorului, Hramul Satului, Ziua Independenței și cea a Limbii Române, Festivalul Covorului, concerte de binefacere etc.

„Cu un mare regret, nu avem un loc al nostru unde să ne putem relaxa, socializa și unde să asigurăm buna organizare a acestor manifestații. Locuitorii satului nu au unde să își petreacă timpul liber, iar copiii nu au un spațiu de joacă. Parcul din centrul localităţii arată jalnic. Acesta nu a fost amenajat deloc în ultimii 25 de ani”, spune primarul localităţii Valerian Cecan.

Primăria şi Asociaţia nou-creată a băştinaşilor din Mihăileni şi-au dat mâna şi în calitate de prim proiect comun şi-au propus revitalizarea parcului din localitate.

mihaileni 1

Toate pentru ca locuitorii satului să poată citi o carte pe o bancă în parc, să se plimbe pe aleea plantată cu flori și arbuști, să savureze spectacole de muzică ale ansamblurilor folclorice, interpreților autohtoni sau a talentelor din sat care vor evolua pe o scenă spațioasă, să facă fitness în aer liber, în timp ce copilașii se vor juca voioși la terenul de joacă amenajat în parc.

Locuitorii din localitate îşi doresc un parc frumos amenajat şi, împreună cu băştinaşii plecaţi, pot să-l realizeze donând fiecare cât poate.

Ţinem să vă informăm că platforma Guvern 24 operează cu Euro, iar bugetul proiectului a fost elaborat în dolari. Totodată, ţinem să vă asigurăm că suma integrală va fi utilizată, conform destinaţiei, pentru îmbunătăţirea proiectului final. La finalizarea perioadei de colectare de fonduri, distribuirea costurilor pentru realizarea proiectului va fi adusă neîntârziat la cunostinţa publicului larg, în special a donatorilor.

mihailcenii


Donează şi tu pentru un parc de odihnă al mihăilenilor! Pentru un parc de vis, unde vom petrece cele mai frumoase clipe în liniștea oferită de natură.


 


 

 1. INGA ALBOT 

  1 an în urmă
  €20
 2. IGOR SI 

  Cu mare drag pentru dezvoltarea satului Mihăileni din partea familiei noastre!!!

  1 an în urmă
  €60
 3. Lungu Dumitru 

  Din partea familiei Lungu Dumitru si Angela,Lungu Daniel,Cotorcea Vasile si Doina

  1 an în urmă
  €100
 4. Gasnas Vasile 

  1 an în urmă
  €20
 5. Cazacu Iulia 

  Pentru satul natal din care am plecat, dar nu l-am abandonat.

  1 an în urmă
  €50

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!