Împreună putem face o magie pentru cel mai iubit clovn!

adăugat de Inna Zaharova

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Veaceslav Iacovlev - este un om de excepție! S-ar putea de scris o carte despre el și tot nu ar fi suficient - la cât de talentat este! El - acela, care ne-a adus zâmbete, fericire, sărbatoare.. El - acela care nu se gândește la el, ci doar la oameni, și anume cum oare să-i mai facă fericiți?!

Mulți copii au crescut cu el, mulți îl iubesc! El este cel mai iubit clown din Moldova!

Stiați că... Slava nu dormea noaptea, pentru că sa pregateste să vă dăruiască zâmbete?! Și sigur nu ați stiut că, Slava nu a celebrat nici o sarbatoare acasă cu familia, pentru că tot timpul creează sărbătoarea pentru alți oameni - le dăruiește glume, scenete, sufletul lui! El nu-și permitea să se odihnească, pentru că are un scop nobil în viață: Să dăruiască fericire la toți oamenii! O persoana cu niște calități extraordinare!

Veaceslav are un băiețel drăgălaș de doar 1 an și 11 luni, căruia vrea să-i fie călăuză. Și acum, cel mai vesel clown a devenit trist... El a fost diagnosticat cu o boală cumplită - Limfom pronodular limfocitar cu afectarea splinei, și a ficatului de gradul IV.

Pentru a putea în continuare să ne dăruiască zâmbete și clipe de fericire, Veaceslav necesită un tratament costisitor în Germania. Din nefericire, în țara noastră nu sunt posibilități de a trata o asemenea boală....

Pentru terapie în Germania este necesară o sumă mare de bani - minim 60000 euro... Ne adresam la fiecare om cu inima mare să ne ajutați cum puteți! Orice donație contează! Și nu vă gândiți că suma Dvs. poate să fie mică, donând - dăruiți o șansa lui Slava ca să trăiască și să-și crească copilașul lui micuț! Noi nu pierdem speranța și o să facem tot ce ne va sta în puteri pentru a învinge în lupta asta.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și susținerea voastră, scumpi prieteni, noi o să trecem prin etapa aceasta grea.

Dragii noștri, haideți să-l ajutam pe Veaceslav Iacovlev. Și nu gândiți că suma voastră poate să fie mică. Orice suma conteaza și este foarte importantă pentru noi! Fiecare donație dăruiește viața și sănătate lui Veaceslav Iacovlev. 

 1. Anonim 

  4 ani în urmă
  €10
 2. Elena Munteanu 

  4 ani în urmă
  €5
 3. Anonim 

  4 ani în urmă
  €4
 4. Anonim 

  4 ani în urmă
  €5
 5. Ion D. 

  4 ani în urmă
  €10

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!