O copilărie fără durere pentru Cătălin

adăugat de Victoria

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


Cătălin are 13 ani. Este un copil - îngeraș care, din prima lună de viață, s-a îmbolnăvit de meningită purulentă. Acest fapt i-a afectat grav sistemul nervos și, în rezultat a fost stabilită diagnoza de Paralizie Cerebrală Infantilă, Tetrapareza spastică, Retard psiho-motor sever. 13 ani de plâns continuu, nopți nedormite din cauza durerilor neidentificate, efectul medicamentelor fiind de scurtă durată. Au urmat nenumărate tratamente medicamentoase și reabilitări fizice, mulți medici, multe păreri, multiple scheme de tratament care, nu au dat nici un rezultat cât de puțin pozitiv.

Medicii nu mai știu cum să-l ajute, au sugerat să nu mai fie chinuit și să fie create condiții cât mai bune pentru o copilărie cât de puțin fericită și scutită de durere.

Are 13 ani, fizic corespunde vârstei, însă în alte privințe, este asemenea unui nou-născut. Din motiv că nu se mișcă singur, este țintuit la pat, are nevoie de scutece permanent. Alimentația este specială și identică celor noi-născuți; îi este cu neputință să mestece hrana iar aceasta, in consecință nu se prelucrează bine, și multe alte probleme.

Soarta a fost dură cu noi. Acum 5 ani a decedat frațiorul lui Cătălin, de 4 ani sunt văduvă și mă strădui să fac față necesităților copiilor, să fac astfel încît Cătălin și Doinița să nu simtă atât de aprig lipsa tatălui.

Avem nevoie de susținerea dvs. pentru procurarea medicamentelor, care sunt foarte costisitoare (și din păcate nu fac parte din lista celor asigurate și gratuite), scutecelor (pe zi minim 5 bucăți pentru adulți), alimentație specială, din motiv că nu poate sa mănânce orice hrană.

Apelăm la toți oamenii cu inimă mare, să-l ajutăm pe Cătălin să se bucure de o copilărie cât mai fericită, căci viața e atât de scurtă!


 

 1. Anonim 

  3 ani în urmă
  €100
 2. SMS  

  3 ani în urmă
  €1
 3. Anonim 

  3 ani în urmă
  €100
 4. Anonim 

  123

  3 ani în urmă
  €24
 5. Anonim 

  Doamne ajuta!

  3 ani în urmă
  €20

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!