„Plus Minus Unu” (FILM)

adăugat de Ion Borș

 • Proiect
 • Întrebări
 • Comentarii
 • Donatori

Salut!

Sunt Ion și împreună cu echipa mea, dorim să producem scurtmetrajul „Plus Minus Unu”.

Filmul ilustrează povestea unui tânăr medic care se confruntă cu deficienţele sistemului medical: corupţia, indiferenţa şi neglijenţa unor lucrători medicali.

Istoria este inspirată din fapte reale. Fără a da nume, vorbim despre cazuri care s-au întâmplat în Moldova și, față de care, nu putem rămâne indiferenți.

Nimănui n-ar trebui să-i fie frică să meargă la medic. Nimeni nu ar trebui să colecteze bani pentru a trimite un copil la operație peste hotare.

Este nevoie de o schimbare…Cinematografia – este o metodă de educare a publicului și prezentare a lucrurilor printr-o pespectivă nouă.

Noi nu suntem medici și nici avocați, dar facem ceea ce știm noi mai bine - filmul.

Avem un scenariu bun, un mic buget (35%) şi o echipă de tineri profesionişti, cu un bagaj mare de entuziasm şi încredere în forţele proprii.

Mai avem nevoie de susținerea ta pentru a colecta suma necesară pentru producerea filmului nostru.

Ajută-ne să scriem următoarea pagină din această istorie!Pentru a produce filmul avem nevoie de 11 245 euro (100%).

În această sumă sunt incluse: onorariile actorilor, ai echipei de producție (scenografie, regie), chiria locațiilor, transport, echipament tehnic etc. De asemenea, post producția filmului este de 13 345 euro (119%), include video editing, visual effects, color correction și sound design. Produsul final (filmul) urmează a fi expediat la festivale internaționale de film, participarea la care este de aproximativ 1000 de euro (128%).

Aceasta este etapa finală la care dorim să ajungem. Contribuția proprie a echipei în filmul „Plus Minus Unu” este de 4000 de euro (35%).Aducem mulțumiri: Youbesc Creative Institute, Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, Oleg Popescu


Contacte:

E-mail: plusminus.unu@gmail.com

Telefon: +373 79 941 023 (Felicia, crowdfunding manager)


 


 


 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 1. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 2. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. Victor Petrov 

  Spor la munca!

  2 ani în urmă
  €50
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!