Să o ajutăm pe Alina

adăugat de Alina Bahnă

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori


28.08.2017

Suma țintă a fost actualizată la 1 500 de euro.Mă numesc Alina. Am 33 de ani şi sunt din s. Cot, raionul Şoldăneşti. În februarie 2016, am fost diagnosticata cu Limfom limfoblastic b-celular cu afectarea ganglionilor mediastinali și țesutului pulmonar, st. IVb (cancer a ganglionilor limfatici). În acel moment, prognozele medicilor îmi păreau optimiste. Am început o grea luptă cu boala. De atunci și până acum am facut 11 cure de chimioterapie și o cură radioterapie. Mi-am schimbat radical alimentația şi modul de viaţă. Însa boala nu a cedat definitiv.Întotdeauna am iubit şi voi continua să iubesc foarte mult viaţa. Sunt o luptătoare și voi face tot posibilul ca să mă însănătoșesc. În Moldova am încercat toate remediile posibile. Recent am mers la o consultaţie în România. Medicii români mi-au spus că necesit o diagnosticare PET-CT, şi continuarea tratamentului în România. Toate acestea sunt foarte costisitoare pentru mine.

Sunt dintr-o familie cu patru copii, dintre care 2 surori mai mici sunt studente. Tatăl meu a decedat în 2014, iar mama abia de se descurcă, trăind la ţară. De la fostul loc de muncă am primit îndemnizație timp de un an de zile, conform legii. Dar un an a trecut și nu mai știu de unde să găsesc bani pentru continuarea tratamentului.

Aş fi foarte recunoscătoare, dacă s-ar găsi persoane care m-ar putea ajuta cu un sprijin financiar ca să-mi pot continua lupta.

Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc multă sănătate.

 


 

 1. Anonim 

  2 ani în urmă
  €20
 2. Anonim 

  2 ani în urmă
  €15
 3. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 4. SMS  

  2 ani în urmă
  €1
 5. SMS  

  2 ani în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!